Product

Ειρήνη η Αθηναία

Product

Ειρήνη υμίν

Ειρήνη με τον Θεό

Κωδικός:
85482
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Πολλοί συγγραφείς θρησκευτικών βιβλίων γράφουν για να διαβαστούν από άλλους θρησκευτικούς συγγραφείς ή θεολόγους. Σε σπάνιες μόνο περιπτώσεις τα θρησκευτικά βιβλία απευθύνονται προς τα πλήθη των κοινών ανθρώπων. Το βιβλίο αυτό δεν γράφτηκε για τους θεολόγους και τους φιλοσόφους αλλά για κάθε άνθρωπο. Ο σκοπός μου είναι να δώσω σ' αυτόν μια απλή αντίληψη ενός νέου τρόπου ζωής που υπέδειξε ένας αφανής Γαλιλαίος πριν δύο χιλιάδες χρόνια. Προσπάθησα να το κάμω στη γλώσσα του απλού ανθρώπου, ώστε οι οδοιπόροι της ζωής να μη διατρέχουν κίνδυνο να πλανηθούν. [...]

8,08 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Πολλοί συγγραφείς θρησκευτικών βιβλίων γράφουν για να διαβαστούν από άλλους θρησκευτικούς συγγραφείς ή θεολόγους. Σε σπάνιες μόνο περιπτώσεις τα θρησκευτικά βιβλία απευθύνονται προς τα πλήθη των κοινών ανθρώπων. Το βιβλίο αυτό δεν γράφτηκε για τους θεολόγους και τους φιλοσόφους αλλά για κάθε άνθρωπο. Ο σκοπός μου είναι να δώσω σ' αυτόν μια απλή αντίληψη ενός νέου τρόπου ζωής που υπέδειξε ένας αφανής Γαλιλαίος πριν δύο χιλιάδες χρόνια. Προσπάθησα να το κάμω στη γλώσσα του απλού ανθρώπου, ώστε οι οδοιπόροι της ζωής να μη διατρέχουν κίνδυνο να πλανηθούν. [...] (Από τον πρόλογο του βιβλίου)
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-510-087-8
Book pages: 
255
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Πειραιάς
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο παγκόσμια γνωστός συγραφέας και ιεροκήρυκας Δρ. Μπίλυ Γκράχαμ, που έχει κηρύξει το ευαγγέλιο του Χριστού σε σταυροφορίες από τη Ρωσία μέχρι τη Χιλή και από την Ιρλανδία μέχρι τη Νότια Αμερική, με απλότητα και σαφήνεια μιλάει για το πιο σημαντικό θέμα της ζωής - την ειρήνη με άλλους και την ειρήνη την εσωτερική που πηγάζει από την πρώτιστη ειρήνη: την ειρήνη με τον Θεό.

Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-510-087-8
Book pages: 
255
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Πειραιάς
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο