Product

Εισαγωγή στα συστήματα ηλεκτρικής ενέργειας

Product

Εισαγωγή στα ψηφιακά ηλεκτρονικά

Εισαγωγή στα συστήματα μεταφορών

Κωδικός:
80912
Αuthor: 
Description: 

Η αλληλεπίδραση των μεταφορών και της εξέλιξης της ανθρώπινης κοινωνίας είναι μακριά και πλούσια. Είμαι σίγουρος ότι, παρά την επανάσταση του διαδικτύου και των επικοινωνιών, ο ρόλος των μεταφορών θα εξακολουθήσει να είναι σπουδαίος στην οικονομική ανάπτυξη και την ποιότητα ζωής του ανθρώπου.

32,10 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η αλληλεπίδραση των μεταφορών και της εξέλιξης της ανθρώπινης κοινωνίας είναι μακριά και πλούσια. Είμαι σίγουρος ότι, παρά την επανάσταση του διαδικτύου και των επικοινωνιών, ο ρόλος των μεταφορών θα εξακολουθήσει να είναι σπουδαίος στην οικονομική ανάπτυξη και την ποιότητα ζωής του ανθρώπου. Δεδομένων αυτών, προσπάθησα στο βιβλίο αυτό να δημιουργήσω ένα πλαίσιο για την κατανόηση των συστημάτων μεταφορών σε βασικό επίπεδο ούτως ώστε φοιτητές, καθηγητές και επαγγελματίες να μπορούν να προχωρήσουν και να σχεδιάσουν τα συστήματα και τα προγράμματα μεταφορών του μέλλοντος βασισμένοι σε ισχυρά θεμελιώδη στοιχεία και καλή κατανόηση του τρόπου λειτουργίας των σύγχρονων συστημάτων και των συναφών θεμάτων. [...]
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-351-395-4
Book pages: 
598
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο καθηγητής Joseph Sussman, θεωρείται αυθεντία στα συστήματα μεταφορών και είναι ένας από τους αρχικούς στρατηγικούς σχεδιαστές του ITS προγράμματος των ΗΠΑ. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΜΙΤ καθώς και Διευθυντής του Center for Transportation Studies του ΜΙΤ.

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-351-395-4
Book pages: 
598
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο