Product

Εισαγωγή στη φανταστική λογοτεχνία

Product

Εισαγωγή στη φαρμακολογία για νοσηλευτές

Εισαγωγή στη φαρμακολογία

Κωδικός:
96205
Description: 

Αυτό το βιβλίο είναι σχεδιασμένο με σκοπό να παρέχει ένα ολοκληρωμένο, αυθεντικό, επίκαιρο και αναγνώσιμο εγχειρίδιο φαρμακολογίας για σπουδαστές Ιατρικής, Φαρμακευτικής καθώς και για άλλους σπουδαστές επιστήμης υγείας. Επίσης προσφέρει ειδικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα που το κάνουν χρήσιμο στους ανώτερους υπαλλήλους καθώς και στους εν ενεργεία νοσοκομειακούς γιατρούς.
Οι πληροφορίες οργανώνονται σύμφωνα με την ακολουθία που χρησιμοποιείται σε πολλές σειρές μαθημάτων φαρμακολογίας. [...] (από τον πρόλογο της ξένης έκδοσης)

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Αυτό το βιβλίο είναι σχεδιασμένο με σκοπό να παρέχει ένα ολοκληρωμένο, αυθεντικό, επίκαιρο και αναγνώσιμο εγχειρίδιο φαρμακολογίας για σπουδαστές Ιατρικής, Φαρμακευτικής καθώς και για άλλους σπουδαστές επιστήμης υγείας. Επίσης προσφέρει ειδικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα που το κάνουν χρήσιμο στους ανώτερους υπαλλήλους καθώς και στους εν ενεργεία νοσοκομειακούς γιατρούς. Οι πληροφορίες οργανώνονται σύμφωνα με την ακολουθία που χρησιμοποιείται σε πολλές σειρές μαθημάτων φαρμακολογίας. [...] (από τον πρόλογο της ξένης έκδοσης)
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-399-348-4
Book pages: 
96
Book Dimensions: 
28χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-399-348-4
Book pages: 
96
Book Dimensions: 
28χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο