Product

Εκ Φαναρίου Β

Product

Εκ Φαναρίου Δ΄: Τα ανάγραπτα της Πόλης

Εκ Φαναρίου Γ'

Κωδικός:
120644
Manufacturer: 
Description: 

[...] Με το τρίτο αυτό "Εκ Φαναρίου...", ο φίλος και ομογάλακτος αδελφός, Μητροπολίτης Πέργης Ευάγγελος, διαλαλεί και πάλι ότι η Ρωμηοσύνη συνεχίζει "να πορεύεται με τη δυναμική του ιστορικού της βάθους, [και] με την ελπίδα της για προσπέλαση σε χρόνους ευχαρείς". Επαναλαμβάνει για πολλοστή φορά ότι οι λίγοι και αμέτρητοι, της Πόλης, που από μακραίωνη πείρα γνωρίζουν ότι "ανεξιχνίαστοι αι βουλαί του Κυρίου", προσδοκούν. Και ότι μένοντες πιστοί στην μνήμη του παρελθόντος, δεν παύουν να αγωνίζονται για το αύριο της Ρωμηοσύνης και της Ορθοδοξίας.

18,35 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

[...] Με το τρίτο αυτό "Εκ Φαναρίου...", ο φίλος και ομογάλακτος αδελφός, Μητροπολίτης Πέργης Ευάγγελος, διαλαλεί και πάλι ότι η Ρωμηοσύνη συνεχίζει "να πορεύεται με τη δυναμική του ιστορικού της βάθους, [και] με την ελπίδα της για προσπέλαση σε χρόνους ευχαρείς". Επαναλαμβάνει για πολλοστή φορά ότι οι λίγοι και αμέτρητοι, της Πόλης, που από μακραίωνη πείρα γνωρίζουν ότι "ανεξιχνίαστοι αι βουλαί του Κυρίου", προσδοκούν. Και ότι μένοντες πιστοί στην μνήμη του παρελθόντος, δεν παύουν να αγωνίζονται για το αύριο της Ρωμηοσύνης και της Ορθοδοξίας. Ο Πέργης συνεχίζει να άδει και να ψάλλει "...ότι μεθ' ημών ο Θεός". Και γι' αυτό ακριβώς, του είμαστε όλοι ευγνώμονες. Οι εγγύς τε και οι μακράν. (από τον πρόλογο του Μ. Πρωτοπρεσβύτερου Γεωργίου Τσέτση)
Subtitle: 
Ινδαλμάτων ιαχή
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-89121-3-Χ
Book pages: 
270
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο ποιητής Ευάγγελος Γαλάνης είναι και Καστρινός και Φαναριώτης και γιος ιερωμένου και ιερωμένος ο ίδιος. Πενήντα χρόνια μέλος της Πατριαρχικής Αυλής, τριάντα χρόνια Μητροπολίτης της σιωπηλής Πέργης, υπέρτιμος και έξαρχος της μικρασιατικής Παμφυλίας.

Subtitle: 
Ινδαλμάτων ιαχή
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-89121-3-Χ
Book pages: 
270
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο