Product

Εκατομμύριααα!

Product

Εκατομμυριούχος στη στιγμή

Εκατομμυριούχος σε 1 λεπτό

Κωδικός:
102842
Description: 

Ο "Εκατομμυριούχος σε ένα λεπτό" είναι μια πρωτότυπη, επαναστατική και επιβεβαιωμένα αποτελεσματική προσέγγιση στην οικοδόμηση του πλούτου. Δε σου δείχνει απλώς πως να γίνεις ένας εκατομμυριούχος, αλλά ένας φωτισμένος εκατομμυριούχος και μάλιστα πιο γρήγορα απ' ό,τι μπορείς να φανταστείς!

20,99 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο "Εκατομμυριούχος σε ένα λεπτό" είναι μια πρωτότυπη, επαναστατική και επιβεβαιωμένα αποτελεσματική προσέγγιση στην οικοδόμηση του πλούτου. Δε σου δείχνει απλώς πως να γίνεις ένας εκατομμυριούχος, αλλά ένας φωτισμένος εκατομμυριούχος και μάλιστα πιο γρήγορα απ' ό,τι μπορείς να φανταστείς! Γιατί το βιβλίο αυτό δεν είναι γραμμένο με συμβατικό τρόπο. Στην πραγματικότητα είναι δύο βιβλία σε ένα. Οι πληροφορίες του απευθύνονται ταυτόχρονα και στα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου. Έτσι κατανοείς με τον πιο δυναμικό τρόπο τα μηνύματά του και χρησιμοποιείς με ευκολία τα εργαλεία και τις στρατηγικές του. Δεν είναι τυχαίο που διαβάζεις τώρα αυτές τις γραμμές. Δύο κορυφαίοι εκατομμυριούχοι που έχουν οδηγήσει χιλιάδες ανθρώπους να γίνουν κι αυτοί εκατομμυριούχοι είναι εδώ για να σε βοηθήσουν να εκπληρώσεις τα οικονομικά σου όνειρα.
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-7604-65-2
Book pages: 
480
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Μαρκ Βίκτορ Χάνσεν έχει διδάξει αυτές τις επιτυχημένες στρατηγικές σε εκατομμύρια ανθρώπων, καλύπτοντας τριάντα επτά χώρες τα περασμένα είκοσι πέντε χρόνια. Έχει εμφανιστεί στο CNN, καθώς στις εκπομπές Eye to Eye, QVC, Today Show, PBS και Orphan και έχουν γίνει παρουσιάσεις του σε δεκάδες πανεθνικών περιοδικών και εφημερίδων.

Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-7604-65-2
Book pages: 
480
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο