Product

Ελληνική Access 2002 με εικόνες

Product

Ελληνική Access 2007

Ελληνική Access 2003 εύκολα

Κωδικός:
113794
Αuthor: 
Description: 

Γιατί να χάνετε χρόνο, να κουράζεστε και να μπερδεύεστε διαβάζοντας μακροσκελή κείμενα, όταν υπάρχει πολύ πιο αποτελεσματικός τρόπος εκμάθησης;
Με τον εύχρηστο αυτό οδηγό θα μάθετε να δημιουργείτε και να επεξεργάζεστε βάσεις δεδομένων πανεύκολα, γρήγορα και μεθοδικά!
Όπως και όλοι οι τίτλοι της σειράς «Εύκολα», είναι εξ ολοκλήρου έγχρωμος και περιλαμβάνει κατατοπιστικές εικόνες, βήμα προς βήμα οδηγίες και ιδανική δομή, για να κατακτήσετε τα μυστικά της Access.

24,75 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Γιατί να χάνετε χρόνο, να κουράζεστε και να μπερδεύεστε διαβάζοντας μακροσκελή κείμενα, όταν υπάρχει πολύ πιο αποτελεσματικός τρόπος εκμάθησης; Με τον εύχρηστο αυτό οδηγό θα μάθετε να δημιουργείτε και να επεξεργάζεστε βάσεις δεδομένων πανεύκολα, γρήγορα και μεθοδικά! Όπως και όλοι οι τίτλοι της σειράς «Εύκολα», είναι εξ ολοκλήρου έγχρωμος και περιλαμβάνει κατατοπιστικές εικόνες, βήμα προς βήμα οδηγίες και ιδανική δομή, για να κατακτήσετε τα μυστικά της Access. Απευθύνεται σε όλους εκείνους που είναι οπτικοί τύποι, που δεν έχουν χρόνο για χάσιμο, που βαριούνται τις μακροσκελείς εξηγήσεις ή που απλούστατα θέλουν να μάθουν κάτι με το λιγότερο δυνατό κόπο. Η Access αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο που μπορεί να σας «λύσει τα χέρια» στη δουλειά. Με τον οδηγό αυτό, μεταξύ άλλων, θα: - αποκτήσετε πλήρη εξοικείωση με το περιβάλλον εργασίας της Access. - μάθετε να σχεδιάζετε και να δημιουργείτε νέες βάσεις δεδομένων. - μάθετε να δημιουργείτε και να αποθηκεύετε αντίγραφα ασφαλείας των βάσεων δεδομένων σας. - μυηθείτε στην εύρεση εξαρτήσεων μεταξύ αντικειμένων βάσεων δεδομένων. - εξοικειωθείτε με την προσθήκη έξυπνων ετικετών στους πίνακές σας. Είτε κάνετε τα πρώτα σας βήματα στο πρόγραμμα, είτε θέλετε να συστηματοποιήσετε τις γνώσεις που ήδη έχετε, να τις εμπλουτίσετε και να μπορείτε να λύνετε κάθε απορία που προκύπτει στην πορεία της εργασίας σας, ο οδηγός αυτός αποτελεί το ιδανικό εργαλείο.
Subtitle: 
Ο γρήγορος και εύκολος τρόπος για να μάθετε
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-209-963-1
Book pages: 
312
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Ο γρήγορος και εύκολος τρόπος για να μάθετε
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-209-963-1
Book pages: 
312
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο