Product

Ελληνική γραφή

Product

Ελληνική Δημοκρατία

Ελληνική δημιουργία υπεροχής και Γραικύλοι

Κωδικός:
180095
Description: 

Ένας αποτελεσματικός τρόπος παρουσιάσεως στοιχείων - επιχειρημάτων είναι να δημοσιεύεις συγκεντρωτικώς κείμενα, ειδήσεις, σχόλια κ.τ.λ. ατόφια από τας εφημερίδας, με ελάχιστον αν χρειάζεται σχολιασμόν. Η συνολική προβολή των γεγονότων συμβάλλει, στην πειθώ κι ακόμη διασώζει την μνήμην, που αλλιώς χάνεται στην καθημερινότητα της ζωής.
Τον τρόπο αυτόν χρησιμοποιώ στο παρόν βιβλίο, όπου πειστικώς αποδεικνύω την καταστροφή των Αρχαιοτήτων μας και της Γλώσσης μας, που αποτελούν βάσεις του πολιτισμού της Ελληνικής Φυλής.

20,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Ένας αποτελεσματικός τρόπος παρουσιάσεως στοιχείων - επιχειρημάτων είναι να δημοσιεύεις συγκεντρωτικώς κείμενα, ειδήσεις, σχόλια κ.τ.λ. ατόφια από τας εφημερίδας, με ελάχιστον αν χρειάζεται σχολιασμόν. Η συνολική προβολή των γεγονότων συμβάλλει, στην πειθώ κι ακόμη διασώζει την μνήμην, που αλλιώς χάνεται στην καθημερινότητα της ζωής. Τον τρόπο αυτόν χρησιμοποιώ στο παρόν βιβλίο, όπου πειστικώς αποδεικνύω την καταστροφή των Αρχαιοτήτων μας και της Γλώσσης μας, που αποτελούν βάσεις του πολιτισμού της Ελληνικής Φυλής.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-8358-18-3
Book pages: 
360
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-8358-18-3
Book pages: 
360
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο