Product

Ελληνική μυθολογία

Product

Ελληνική μυθολογία

Ελληνική μυθολογία

Κωδικός:
67855
Manufacturer: 
Description: 

Οι μύθοι για την "αρχή του κόσμου" και τους θεούς: Ζευς, Ήρα, Αθηνά, Ποσειδών, Αφροδίτη, Άρης, Ήφαιστος, Δήμητρα, Άρτεμις, Απόλλων, Εστία, Ερμής, Άδης, Διόνυσος.
-Το βιβλίο γράφτηκε σε απλά ελληνικά.
- Συμπεριλαμβάνει γλωσσάρι με τις δύσκολες λέξεις μεταφρασμένες στα αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά
- Είναι κατάλληλο ως εύκολο ανάγνωσμα και εκπαιδευτικό υλικό για ξενόγλωσσους που γνωρίζουν ελληνικά μέσου επιπέδου (4η τάξη).

15,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Οι μύθοι για την "αρχή του κόσμου" και τους θεούς: Ζευς, Ήρα, Αθηνά, Ποσειδών, Αφροδίτη, Άρης, Ήφαιστος, Δήμητρα, Άρτεμις, Απόλλων, Εστία, Ερμής, Άδης, Διόνυσος. -Το βιβλίο γράφτηκε σε απλά ελληνικά. - Συμπεριλαμβάνει γλωσσάρι με τις δύσκολες λέξεις μεταφρασμένες στα αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά - Είναι κατάλληλο ως εύκολο ανάγνωσμα και εκπαιδευτικό υλικό για ξενόγλωσσους που γνωρίζουν ελληνικά μέσου επιπέδου (4η τάξη).
Subtitle: 
Οι Θεοί
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-87116-0-6
Book pages: 
173
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Ντόρα Παπαϊωάννου είναι απόφοιτος της Ελληνικής και Γαλλικής Φιλολογίας από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Sorbonne Nouvelle-Paris III (Μεθοδολογία διδασκαλίας γλώσσας σε ξενόγλωσσους) και στη Sorbonne-Paris IV (Maitrise στην Ελληνική και Γαλλική Λογοτεχνία). Από το 1991 διδάσκει ελληνικά σε ξενόγλωσσους στο Athens Centre - Ελληνικός Πολιτισμός. Το 1996 δίδαξε ελληνικά σε προγράμματα του Απόδημου Ελληνισμού. Το 1998 έγραψε με την Ειρήνη Κιουλαφίδου το βιβλίο "Ελληνικά Παραμύθια", ειδικά διαμορφωμένο για ξενόγλωσσους που μαθαίνουν ελληνικά.

Subtitle: 
Οι Θεοί
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-87116-0-6
Book pages: 
173
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο