Product

Ελληνική παιδική λογοτεχνία

Product

Ελληνική παραδοσιακή αρχιτεκτονική: Ανατολικό Αιγαίο, Σποράδες, Επτάνησα

Ελληνική παρα-μυθολογία

Κωδικός:
196275
Description: 

Ιστορίες από την ελληνική μυθολογία δοσμένες με χιουμοριστικό τρόπο σε μια προσπάθεια να διακωμωδηθούν οι μυθολογικοί ήρωες.
Ο συγγραφέας, δεν αντιγράφει ούτε αναπαράγει τους μύθους της αρχαιότητας, τους μεταγράφει, τους αναπλάθει και τους επικαιροποιεί με μεγάλη επιτυχία.
Σκοπός και συγγραφική του πρόθεση, να αποδώσει την ελληνική μυθολογία με ένα δικό του τρόπο.

10,31 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ιστορίες από την ελληνική μυθολογία δοσμένες με χιουμοριστικό τρόπο σε μια προσπάθεια να διακωμωδηθούν οι μυθολογικοί ήρωες. Ο συγγραφέας, δεν αντιγράφει ούτε αναπαράγει τους μύθους της αρχαιότητας, τους μεταγράφει, τους αναπλάθει και τους επικαιροποιεί με μεγάλη επιτυχία. Σκοπός και συγγραφική του πρόθεση, να αποδώσει την ελληνική μυθολογία με ένα δικό του τρόπο. Η γλώσσα την οποία μεταχειρίζεται, διέπεται από έντονη προφορικότητα, είναι τολμηρή, με πολλά αργκό στοιχεία, ατάκες, και σκαμπρόζικες εκφράσεις.Ενίοτε δε, σε τέτοιο βαθμό, που το βιβλίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ακόμη και ως... ακατάλληλο για ανηλίκους. Λέει τα πράγματα έξω απ’ τα δόντια και με τα ονόματά τους, χωρίς αναστολές και ίχνος υποκρισίας. Με άλλα λόγια ο Γιώργος Τζωρτζάκης, εμπνέεται από την αρχαία ελληνική μυθολογία και (παραμένοντας συνεπής στα εννοιολογικά αρχέτυπά της) συγγράφει τη δική του, σύγχρονη μυθολογία.
Publications Date: 
2013
Book ISBN: 
618-80502-9-4
Book pages: 
200
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2013
Book ISBN: 
618-80502-9-4
Book pages: 
200
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο