Product

Ελληνόγλωσσα στιχουργήματα Ιταλών λογίων (ΙΖ΄-ΙΘ΄ αιώνες)

Product

Ελληνοευρωπαϊκά

Ελληνόγλωσση βιβλιογραφία για τα Μ.Μ.Ε.

Κωδικός:
117246
Description: 

Η έκδοση της ελληνόγλωσσης βιβλιογραφίας για τα ΜΜΕ από το Ινστιτούτο Οπτικοακουστικών Μέσων (Ι.Ο.Μ.) αποτελεί μία πρώτη προσπάθεια καταγραφής των βιβλίων τα οποία αποτυπώνουν διάφορες όψεις αυτής της ευρύτατης θεματολογίας, βιβλία τα οποία έχουν γραφεί ή και μεταφρασθεί στην ελληνική γλώσσα. [...]

Η παρούσα έκδοση στοχεύει να συνεισφέρει στην ανάδειξη της σημαντικής παραγωγής βιβλίων που διακρίνουν την ευρύτερη θεματολογία της επικοινωνίας και εμπεριέχουν έναν πλούτο εννοιών, διαδικασιών, λειτουργιών, κατευθύνσεων, αλλά και δυνατοτήτων και προοπτικών.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η έκδοση της ελληνόγλωσσης βιβλιογραφίας για τα ΜΜΕ από το Ινστιτούτο Οπτικοακουστικών Μέσων (Ι.Ο.Μ.) αποτελεί μία πρώτη προσπάθεια καταγραφής των βιβλίων τα οποία αποτυπώνουν διάφορες όψεις αυτής της ευρύτατης θεματολογίας, βιβλία τα οποία έχουν γραφεί ή και μεταφρασθεί στην ελληνική γλώσσα. [...] Η παρούσα έκδοση στοχεύει να συνεισφέρει στην ανάδειξη της σημαντικής παραγωγής βιβλίων που διακρίνουν την ευρύτερη θεματολογία της επικοινωνίας και εμπεριέχουν έναν πλούτο εννοιών, διαδικασιών, λειτουργιών, κατευθύνσεων, αλλά και δυνατοτήτων και προοπτικών. (Ανδρέας Χριστοδουλίδης, από τον πρόλογο του βιβλίου)
Subtitle: 
Πρώτη βιβλιογραφική καταγραφή
Publications Date: 
1999
Book pages: 
107
Book Dimensions: 
30χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Πρώτη βιβλιογραφική καταγραφή
Publications Date: 
1999
Book pages: 
107
Book Dimensions: 
30χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο