Product

Εμβρυολογία των κατοικίδιων ζώων

Product

Εμβρυομητρική ιατρική

Εμβρυολογία των κατοικίδιων θηλαστικών

Κωδικός:
99597
Description: 

Το διδακτικό αυτό πόνημα, το οποίο αποτελεί μετεξέλιξη προηγούμενου με τίτλο "Εμβρυολογία των κατοικίδιων ζώων", προορίζεται για την υποστήριξη της διδασκαλίας της εμβρυολογίας στο Τμήμα Κτηνιατρικής του Α.Π.Θ.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το διδακτικό αυτό πόνημα, το οποίο αποτελεί μετεξέλιξη προηγούμενου με τίτλο "Εμβρυολογία των κατοικίδιων ζώων", προορίζεται για την υποστήριξη της διδασκαλίας της εμβρυολογίας στο Τμήμα Κτηνιατρικής του Α.Π.Θ. Η "εμβρυολογία των κατοικίδιων θηλαστικών" από την επιστημονική σκοπιά εντάσσεται στα πλαίσια της συγκριτικής εμβρυολογίας στο πρόγραμμα σπουδών του τμήματος μας αποτελεί μια επιμέρους διδακτική ενότητα του τομέα δομής και λειτουργίας ζωικών οργανισμών ενώ ως διδακτικό ερευνητικό αντικείμενο υπάγεται στο Εργαστήριο Ανατομικής, Ιστολογίας και Εμβρυολογίας του τμήματος μας. [...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)
Subtitle: 
Εμβρυογένεση - μορφογένεση, εμβρυϊκά εξαρτήματα, διαμαρτίες κατά τη διάπλαση
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-343-780-8
Book pages: 
143
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ιωάννης Ν. Μάγρας είναι καθηγητής στον Τομέα Δομής και Λειτουργίας Ζωικών Οργανισμών του Τμήματος Κτηνιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το γνωστικό του αντικείμενο είναι εμβρυολογία-τερατολογία, μικροσκοπικά και μακροσκοπική ανατομική. Είναι πτυχιούχος διδάκτορας της Κτηνιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. και έχει μετεκπαιδευτεί στα Ανατομικά Εργαστήρια των Ιατρικών Σχολών του Όσλο Νορβηγίας, του Λέϊντεν Ολλανδίας, του Φρίπουργκ και της Λοζάννης Ελβετίας. Υπήρξε υπότροφος του Ι.Κ.Υ, της UNESCO/IBRO και τιμήθηκε με δύο πρώτα βραβεία για πειραματικές του έρευνες σε μεγάλα ιατρικά συνέδρια. Έχει διδάξει επί 35 έτη στο Τμήμα Κτηνιατρικής του Α.Π.Θ. και παράλληλα στα τμήματα Γεωπονίας του Α.Π.Θ. του Π.Θ. και των Α.Τ.Ε.Ι.Θ. Ερευνητικά ασχολήθηκε με την Πειραματική Εμβρυολογία (ιδιαίτερα με τη μελέτη της επίδρασης των ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών σε έμβρυα πειραματόζωων). Έχει δημοσιεύσει πολλές ερευνητικές και βιβλιογραφικές εργασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Subtitle: 
Εμβρυογένεση - μορφογένεση, εμβρυϊκά εξαρτήματα, διαμαρτίες κατά τη διάπλαση
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-343-780-8
Book pages: 
143
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο