Product

Εντερικές παθήσεις

Product

Εντεύθεν και εκείθεν του παρόντος

Εντερική και παρεντερική διατροφή

Κωδικός:
183361
Description: 

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει σημαντική πρόοδος στον τομέα της τεχνητής διατροφής (εντερικής και παρεντερικής), όσον αφορά τις μεθόδους και στα μέσα που χρησιμοποιούνται. Η ποικιλία και η σύσταση των διαλυμάτων έχουν βελτιωθεί σε τέτοιο βαθμό, ώστε να έχουν εφαρμογή σε μεγάλο εύρος κλινικών περιπτώσεων.

Το βιβλίο "Εντερική και περεντερική διατροφή - Θεωρία και εφαρμογές" περιέχει πρακτικές οδηγίες για τη διατροφική υποστήριξη του ασθενούς με τεχνητά μέσα. Απευθύνεται σε φοιτητές, ιατρούς, φαρμακοποιούς, νοσηλευτικό προσωπικό και διαιτολόγους.

20,15 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει σημαντική πρόοδος στον τομέα της τεχνητής διατροφής (εντερικής και παρεντερικής), όσον αφορά τις μεθόδους και στα μέσα που χρησιμοποιούνται. Η ποικιλία και η σύσταση των διαλυμάτων έχουν βελτιωθεί σε τέτοιο βαθμό, ώστε να έχουν εφαρμογή σε μεγάλο εύρος κλινικών περιπτώσεων. Το βιβλίο "Εντερική και περεντερική διατροφή - Θεωρία και εφαρμογές" περιέχει πρακτικές οδηγίες για τη διατροφική υποστήριξη του ασθενούς με τεχνητά μέσα. Απευθύνεται σε φοιτητές, ιατρούς, φαρμακοποιούς, νοσηλευτικό προσωπικό και διαιτολόγους.
Subtitle: 
Θεωρία και εφαρμογές
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-7610-37-7
Book pages: 
198
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Θεωρία και εφαρμογές
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-7610-37-7
Book pages: 
198
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο