Product

Εντολές θανάτου

Product

Εντολές και συναρτήσεις της DBase III+

Εντολές θανάτου

Κωδικός:
168719
Description: 

Η ανεξήγητη αυτοκτονία μιας κοπέλας και μια αλυσίδα από δολοφονίες έρχονται να ταράξουν την ήρεμη ζωή στην επαρχία του Σκόνε. Πώς συνδέονται όλα αυτά μεταξύ τους και ποιο μπορεί να είναι το κίνητρο του δολοφόνου;

Ο επιθεωρητής Κουρτ Βαλάντερ επιστρέφει με μια υπόθεση σκοτεινή που φέρνει στο προσκήνιο καλά κρυμμένα μυστικά. Ρίχνεται σ' ένα ανελέητο κυνήγι για να ανακαλύψει την ταυτότητα της κοπέλας και να εντοπίσει το δράστη των εγκλημάτων· ένα κυνήγι που θα βάλει σε θανάσιμο κίνδυνο τον ίδιο και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

12,51 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η ανεξήγητη αυτοκτονία μιας κοπέλας και μια αλυσίδα από δολοφονίες έρχονται να ταράξουν την ήρεμη ζωή στην επαρχία του Σκόνε. Πώς συνδέονται όλα αυτά μεταξύ τους και ποιο μπορεί να είναι το κίνητρο του δολοφόνου; Ο επιθεωρητής Κουρτ Βαλάντερ επιστρέφει με μια υπόθεση σκοτεινή που φέρνει στο προσκήνιο καλά κρυμμένα μυστικά. Ρίχνεται σ' ένα ανελέητο κυνήγι για να ανακαλύψει την ταυτότητα της κοπέλας και να εντοπίσει το δράστη των εγκλημάτων· ένα κυνήγι που θα βάλει σε θανάσιμο κίνδυνο τον ίδιο και τα αγαπημένα του πρόσωπα.
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-496-304-Χ
Publication Place: 
Αθήνα
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-496-304-Χ
Publication Place: 
Αθήνα