Product

Εντυπωσιακές συνταγές με πατάτες

Product

Εντυπωσιακοί δεινόσαυροι

Εντυπωσιακές τούρτες

Κωδικός:
141700
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Υποδεχθείτε την πιο γλυκιά, την πιο εντυπωσιακή και λαχταριστή τέχνη στην κουζίνα σας!
Μάθετε πώς να ψήνετε ένα απλό παντεσπάνι, πώς να παρασκευάζετε γλάσο, καθώς και περίτεχνα σχέδια για να στολίσετε τα γλυκά της αρεσκείας σας.
Στις πρώτες σελίδες του βιβλίου θα βρείτε τις βασικές συνταγές για κέικ και πρωτότυπες επικαλύψεις. Χρησιμοποιώντας διάφορα υλικά, μπορείτε να διακοσμήσετε ένα γλυκό με γλάσο ρουαγιάλ, πάστα ζάχαρης, μάρτσιπαν, γλάσο βουτύρου ή καραμέλας και λευκή σοκολάτα.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Υποδεχθείτε την πιο γλυκιά, την πιο εντυπωσιακή και λαχταριστή τέχνη στην κουζίνα σας! Μάθετε πώς να ψήνετε ένα απλό παντεσπάνι, πώς να παρασκευάζετε γλάσο, καθώς και περίτεχνα σχέδια για να στολίσετε τα γλυκά της αρεσκείας σας. Στις πρώτες σελίδες του βιβλίου θα βρείτε τις βασικές συνταγές για κέικ και πρωτότυπες επικαλύψεις. Χρησιμοποιώντας διάφορα υλικά, μπορείτε να διακοσμήσετε ένα γλυκό με γλάσο ρουαγιάλ, πάστα ζάχαρης, μάρτσιπαν, γλάσο βουτύρου ή καραμέλας και λευκή σοκολάτα. Σε μια ξεχωριστή ενότητα θα βρείτε πρωτότυπες τούρτες με εμπνευσμένη διακόσμηση για όλες τις περιστάσεις που θα εντυπωσιάσουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ένα υπέροχο βιβλίο που απευθύνεται τόσο στους ερασιτέχνες των γεύσεων όσο και σε απαιτητικούς ζαχαροπλάστες, που αναζητούν να μετατρέψουν ένα κέικ σε πραγματική δημιουργία!
Subtitle: 
100 καταπληκτικές ιδέες για να φτιάξετε τις τούρτες των ονείρων σας
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-691-146-2
Book pages: 
254
Book Dimensions: 
31χ24
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Η Angela Nilsen ήταν δημοσιογράφος σε θέματα μαγειρικής και διατροφής στον Καναδά, προτού μετακομίσει στην Αγγλία, όπου άρχισε να ασχολείται με τη συγγραφή βιβλίων, στο ίδιο πάντα θέμα, κι ακόμη με θέματα οικιακής οικονομίας και διακόσμησης. Με τη διακόσμηση γλυκών έχει καταπιαστεί πολλές φορές, σε πολλά βιβλία, μεταξύ των οποίων τα "Ultimate Cake Decorator" και "Party Cakes".

Subtitle: 
100 καταπληκτικές ιδέες για να φτιάξετε τις τούρτες των ονείρων σας
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-691-146-2
Book pages: 
254
Book Dimensions: 
31χ24
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο