Υποδεχθείτε την πιο γλυκιά, την πιο εντυπωσιακή και λαχταριστή τέχνη στην κουζίνα σας!
Μάθετε πώς να ψήνετε ένα απλό παντεσπάνι, πώς να παρασκευάζετε γλάσο, καθώς και περίτεχνα σχέδια για να στολίσετε τα γλυκά της αρεσκείας σας.
Στις πρώτες σελίδες του βιβλίου θα βρείτε τις βασικές συνταγές για κέικ και πρωτότυπες επικαλύψεις. Χρησιμοποιώντας διάφορα υλικά, μπορείτε να διακοσμήσετε ένα γλυκό με γλάσο ρουαγιάλ, πάστα ζάχαρης, μάρτσιπαν, γλάσο βουτύρου ή καραμέλας και λευκή σοκολάτα.
Υποδεχθείτε την πιο γλυκιά, την πιο εντυπωσιακή και λαχταριστή τέχνη στην κουζίνα σας!
Μάθετε πώς να ψήνετε ένα απλό παντεσπάνι, πώς να παρασκευάζετε γλάσο, καθώς και περίτεχνα σχέδια για να στολίσετε τα γλυκά της αρεσκείας σας.
Στις πρώτες σελίδες του βιβλίου θα βρείτε τις βασικές συνταγές για κέικ και πρωτότυπες επικαλύψεις. Χρησιμοποιώντας διάφορα υλικά, μπορείτε να διακοσμήσετε ένα γλυκό με γλάσο ρουαγιάλ, πάστα ζάχαρης, μάρτσιπαν, γλάσο βουτύρου ή καραμέλας και λευκή σοκολάτα.
Σε μια ξεχωριστή ενότητα θα βρείτε πρωτότυπες τούρτες με εμπνευσμένη διακόσμηση για όλες τις περιστάσεις που θα εντυπωσιάσουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Ένα υπέροχο βιβλίο που απευθύνεται τόσο στους ερασιτέχνες των γεύσεων όσο και σε απαιτητικούς ζαχαροπλάστες, που αναζητούν να μετατρέψουν ένα κέικ σε πραγματική δημιουργία!
Η Angela Nilsen ήταν δημοσιογράφος σε θέματα μαγειρικής και διατροφής στον Καναδά, προτού μετακομίσει στην Αγγλία, όπου άρχισε να ασχολείται με τη συγγραφή βιβλίων, στο ίδιο πάντα θέμα, κι ακόμη με θέματα οικιακής οικονομίας και διακόσμησης. Με τη διακόσμηση γλυκών έχει καταπιαστεί πολλές φορές, σε πολλά βιβλία, μεταξύ των οποίων τα "Ultimate Cake Decorator" και "Party Cakes".