Product

Επίτομο λεξικό της νεοελληνικής γλώσσας

Product

Επίτομο συνταγματικό δίκαιο

Επίτομο νομικό λεξικό

Κωδικός:
141775
Description: 

Ένα λεξικό νομικών όρων αποτελεί απαραίτητο βοήθημα για τον φοιτητή, μπορεί όμως να αποδειχθεί χρήσιμο για τον νομικό, αλλά και για τον μέσο πολίτη.

Με αυτό το στόχο συντάχθηκε το παρόν. Περιέχει τους χρησιμοποιούμενους νομικούς όρους (στην πλειονότητά τους, τουλάχιστον), με σύντομη ανάλυσή τους και παραπομπή στις οικείες νομοθετικές διατάξεις.

Δεν αποτελεί νομικό εγκυκλοπαιδικό λεξικό και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εκμάθηση των διαφόρων κλάδων του δικαίου (χωρίς όμως να αποκλείεται η χρησιμοποίηση για έλεγχο των γνώσεων ή σύντομη επανάληψη από τον φοιτητή).

36,68 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ένα λεξικό νομικών όρων αποτελεί απαραίτητο βοήθημα για τον φοιτητή, μπορεί όμως να αποδειχθεί χρήσιμο για τον νομικό, αλλά και για τον μέσο πολίτη. Με αυτό το στόχο συντάχθηκε το παρόν. Περιέχει τους χρησιμοποιούμενους νομικούς όρους (στην πλειονότητά τους, τουλάχιστον), με σύντομη ανάλυσή τους και παραπομπή στις οικείες νομοθετικές διατάξεις. Δεν αποτελεί νομικό εγκυκλοπαιδικό λεξικό και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εκμάθηση των διαφόρων κλάδων του δικαίου (χωρίς όμως να αποκλείεται η χρησιμοποίηση για έλεγχο των γνώσεων ή σύντομη επανάληψη από τον φοιτητή).
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-15-2021-Χ
Book pages: 
396
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-15-2021-Χ
Book pages: 
396
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο