Product

Επαγγελματικό εγχειρίδιο στοματικής υγιεινής: Μαθαίνοντας από την εμπειρία

Product

Επαγγελματικό μακιγιάζ

Επαγγελματικό κλάδεμα οπωροφόρων δένδρων

Κωδικός:
201257
Description: 

Με αυτό το πρακτικό βιβλίο, οι επαγγελματίες και οι ερασιτέχνες κηπουροί διαθέτουν έναν χρήσιμο σύμβουλο για το σωστό κλάδεμα, είτε πρόκειται για μηλοειδή, πυρηνόκαρπα ή σαρκώδεις καρπούς, είτε για δένδρα με ατρακτοειδή κόμη, βραχύκορμα ή μεσόκορμα, ανεξάρτητα ή με υποστύλωση.

Με περισσότερες από 445 έγχρωμες φωτογραφίες παρουσιάζεται παραστατικά πώς το σωστό κλάδεμα οπωροφόρων δένδρων και θάμνων οδηγεί σε εξισορροπημένες σοδειές με καλή ποιότητα, και περιγράφονται οι μέθοδοι εξευγενισμού και εμβολιασμού άλλων ποικιλιών.

17,74 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Με αυτό το πρακτικό βιβλίο, οι επαγγελματίες και οι ερασιτέχνες κηπουροί διαθέτουν έναν χρήσιμο σύμβουλο για το σωστό κλάδεμα, είτε πρόκειται για μηλοειδή, πυρηνόκαρπα ή σαρκώδεις καρπούς, είτε για δένδρα με ατρακτοειδή κόμη, βραχύκορμα ή μεσόκορμα, ανεξάρτητα ή με υποστύλωση. Με περισσότερες από 445 έγχρωμες φωτογραφίες παρουσιάζεται παραστατικά πώς το σωστό κλάδεμα οπωροφόρων δένδρων και θάμνων οδηγεί σε εξισορροπημένες σοδειές με καλή ποιότητα, και περιγράφονται οι μέθοδοι εξευγενισμού και εμβολιασμού άλλων ποικιλιών.
Publications Date: 
2015
Book ISBN: 
960-8273-63-3
Book pages: 
192
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2015
Book ISBN: 
960-8273-63-3
Book pages: 
192
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο