Product

Επανορθωτική δικαιοσύνη

Product

Επανορίζοντας το ψυχοκοινωνικό

Επανορθωτική του στόματος

Κωδικός:
71926
Description: 

Όλες οι τεχνικές, οι οποίες βασίζονται στη δοκιμή και το λάθος, όπως η Κεντρική Σχέση και η Κάθετη Διάσταση, είναι ιατρογενείς και απαράδεκτες.
Η προσέγγιση όμως της ταυτόχρονης καταγραφής της Κάθετης Διάστασης Συγκλείσεως (ΚΔΣ) και της Κεντρικής Θέσης Συγκλείσεως (ΚΘΣ) με την πράξη της κατάποσης (και αυτή μπορεί να επαναληφθεί άπειρες φορές) μας επιτρέπει να εντοπίσουμε τη θέση της κάτω γνάθου ως προς το κρανίο χωρίς καμία πιθανότητα λάθους.

48,61 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Όλες οι τεχνικές, οι οποίες βασίζονται στη δοκιμή και το λάθος, όπως η Κεντρική Σχέση και η Κάθετη Διάσταση, είναι ιατρογενείς και απαράδεκτες. Η προσέγγιση όμως της ταυτόχρονης καταγραφής της Κάθετης Διάστασης Συγκλείσεως (ΚΔΣ) και της Κεντρικής Θέσης Συγκλείσεως (ΚΘΣ) με την πράξη της κατάποσης (και αυτή μπορεί να επαναληφθεί άπειρες φορές) μας επιτρέπει να εντοπίσουμε τη θέση της κάτω γνάθου ως προς το κρανίο χωρίς καμία πιθανότητα λάθους. Η νέα ολιστική προσέγγισή μας, την οποία παρουσιάζουμε μέσω αυτού του βιβλίου στους συναδέλφους μας, στο θέμα της επανορθωτικής, εμπνεύστηκε από την πλέον λεπτομερή και αξιόπιστη έρευνα της εκβιομηχανικής και της βασικής επιστήμης βασισμένης στις μελέτες των πιο διάσημων ανατόμων: Sicher, DuBrul, Moss, Weinmann κ.ά. [...]
Subtitle: 
Νέες ιδέες, νέες τεχνικές
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-8071-29-1
Book pages: 
254
Book Dimensions: 
28χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Νέες ιδέες, νέες τεχνικές
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-8071-29-1
Book pages: 
254
Book Dimensions: 
28χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο