Product

Επικαιρικά συνταγματικά ζητήματα 1983-1994

Product

Επικαιρότητα του Ιπποκράτη

Επικαιρότητα και πολιτική ψυχολογία

Κωδικός:
20826
Manufacturer: 
Description: 

Ο τόμος αυτός απαρτίζεται από εννέα μελέτες που επιδιώκουν να καλύψουν ένα ευρύ φάσμα των αντικειμένων έρευνας της Πολιτικής Ψυχολογίας, όπως: Σχολείο, Κοινωνία, Πολιτικά Κόμματα, Μειονότητες, Επιστήμη-Έρευνα. Ελπίζουμε ότι η παρουσίαση προβλημάτων που άπτονται της ατομικής, κοινωνικής και πολιτικής ζωής βοηθάει τον αναγνώστη να προσεγγίσει καλύτερα ορισμένες από τις ιδεολογικές προεκτάσεις της επικαιρότητας.

5,40 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο τόμος αυτός απαρτίζεται από εννέα μελέτες που επιδιώκουν να καλύψουν ένα ευρύ φάσμα των αντικειμένων έρευνας της Πολιτικής Ψυχολογίας, όπως: Σχολείο, Κοινωνία, Πολιτικά Κόμματα, Μειονότητες, Επιστήμη-Έρευνα. Ελπίζουμε ότι η παρουσίαση προβλημάτων που άπτονται της ατομικής, κοινωνικής και πολιτικής ζωής βοηθάει τον αναγνώστη να προσεγγίσει καλύτερα ορισμένες από τις ιδεολογικές προεκτάσεις της επικαιρότητας. Στόχος της παρούσας έκδοσης είναι να καλύψει το σχετικό κενό στην ελληνική βιβλιογραφία και να συμβάλει στην εξέλιξη της Πολιτικής Ψυχολογίας στην Ελλάδα, ιδιαίτερα τώρα που βρίσκεται στα πρώτα στάδια της συγκρότησής της.
Publications Date: 
1999
Book ISBN: 
960-8041-19-8
Book pages: 
309
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Γεννήθηκε στο Κάτω Αθαμάνιο Άρτης. Έκανε βασικές και μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Αμβούργου της Γερμανίας. Είναι πτυχιούχος ψυχολόγος, πτυχιούχος εγκληματολόγος και διδάκτωρ της ψυχολογίας (Dr. Phil.) του Πανεπιστημίου του Αμβούργου (1989). Εξειδικεύθηκε στην ψυχοθεραπεία της συμπεριφοράς από τη Γερμανική Εταιρία Ψυχοθεραπείας της Συμπεριφοράς [Deutsche Gesellschaft fur Verhaltenstherape (DGVT)] και στην ψυχοθεραπεία της επιστημονικής συνομιλίας από τη Γερμανική Εταιρία για επιστημονική Συνομιλία [Gesellschaft fur wissenschaftliche Gespraechspsychotherapie (GwG)]. Εργάστηκε για δύο και πλέον χρόνια στο Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής ως ερευνητής και ως μέλος Συμβουλευτικής Υπηρεσίας για ξενόγλωσσους (γερμανικά). Από το 1990 διδάσκει Ψυχολογία στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Σήμερα είναι αναπληρωτής καθηγητής Ψυχολογίας στο ως άνω Τμήμα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχει συγγράψει και δημοσιεύσει αρκετά βιβλία, μελέτες και άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά στην ελληνική και γερμανική γλώσσα.

Publications Date: 
1999
Book ISBN: 
960-8041-19-8
Book pages: 
309
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο