Product

Επιστημονική τεχνογραφία

Product

Επιστημονικό συμπόσιο στη μνήμη του Νίκου Σβορώνου

Επιστημονικό ερευνητικό έργο του τμήματος βιολογίας

Κωδικός:
84645
Description: 

Το Τμήμα Βιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 30 πρώτα χρόνια της λειτουργίας του, που οργανώθηκαν το Μάιο 2003, αποφάσισε ανάμεσα στα άλλα και την καταγραφή της ερευνητικής του παραγωγής σε ένα τόμο. Έτσι ο αναγνώστης, έχοντας τον τόμο αυτό στα χέρια του, κρατάει συμπυκνωμένη την ερευνητική απόδοση του Τμήματος 30 ολόκληρων ετών.

16,20 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το Τμήμα Βιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 30 πρώτα χρόνια της λειτουργίας του, που οργανώθηκαν το Μάιο 2003, αποφάσισε ανάμεσα στα άλλα και την καταγραφή της ερευνητικής του παραγωγής σε ένα τόμο. Έτσι ο αναγνώστης, έχοντας τον τόμο αυτό στα χέρια του, κρατάει συμπυκνωμένη την ερευνητική απόδοση του Τμήματος 30 ολόκληρων ετών. Στην πορεία του χρόνου τα έργα και οι ημέρες του Τμήματος, τα πρόσωπα που έρχονται και παρέρχονται, οι ένδοξες στιγμές αλλά και οι δύσκολες ώρες, δεν μπορούν να αποφύγουν τον κανόνα της λήθης από τους παρόντες της άγνοιας από τους νεώτερους. Γ' αυτό κάθε καταγραφή και συμπύκνωση μιας πορείας αποκτά ιστορική αξία, με αυξανόμενη τιμή στο πέρασμα του χρόνου. Αναμένεται λοιπόν το παρόν έργο να πάρει τη θέση του στη διαχρονική πορεία του Τμήματος. [...]
Subtitle: 
Μια τριαντακονταετής πορεία στο Α.Π.Θ.
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-12-1261-2
Book pages: 
217
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Χιντήρογλου Χαρίτων είναι αναπληρωτής καθηγητής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στον τομέα Ζωολογίας του τμήματος Βιολογίας της Σχολής Θετικών Επιστημών. Το κύριο μέρος της ερευνητικής του δραστηριότητας αφορά την θαλάσσια βιολογία, θαλάσσια οικολογία και ζωογεωγραφία και οικολογία της συμπεριφοράς των ζώων. Διδάσκει στο προπτυχιακό και μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του τμήματος βιολογίας, γενική ζωολογία, ηθολογία ζώων και θαλάσσια βιολογία.

Subtitle: 
Μια τριαντακονταετής πορεία στο Α.Π.Θ.
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-12-1261-2
Book pages: 
217
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο