Product

Επιστροφή στη ζωή

Product

Επιστροφή στη Θούλη

Επιστροφή στη ζωή

Κωδικός:
136624
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Το βιβλίο που κυκλοφορεί σε 28 χώρες.

Ένα μοναδικό χρονικό για την αθέατη βία του πολέμου. Για τα παιδιά στρατιώτες της Αφρικής που χάνουν για πάντα την παιδική τους ηλικία, παραδομένα στα όπλα, στα ναρκωτικά και στις πολεμικές ταινίες.

Ο Ισμαήλ Μπεά στην πολυσυζητημένη, σοκαριστική αυτοβιογραφική του μαρτυρία για τον εμφύλιο πόλεμο στη Σιέρα Λεόνε.

"Το βιβλίο που όλοι πρέπει να διαβάσουν"
(The Washington Post)

13,75 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο που κυκλοφορεί σε 28 χώρες. Ένα μοναδικό χρονικό για την αθέατη βία του πολέμου. Για τα παιδιά στρατιώτες της Αφρικής που χάνουν για πάντα την παιδική τους ηλικία, παραδομένα στα όπλα, στα ναρκωτικά και στις πολεμικές ταινίες. Ο Ισμαήλ Μπεά στην πολυσυζητημένη, σοκαριστική αυτοβιογραφική του μαρτυρία για τον εμφύλιο πόλεμο στη Σιέρα Λεόνε. "Το βιβλίο που όλοι πρέπει να διαβάσουν" (The Washington Post) "Μοναδιικό... Ίσως η πρώτη φορά που ένα παιδί στρατιώτης καταφέρνει να δώσει φωνή σε ένα από τα πιο σκληρά φαινόμενα του τέλους του 20ού αιώνα." (The New York Times Book Review) "Το βιβλίο είναι ωμό, διαποτισμένο με μελαγχολία, αλλά γραμμένο με τέτοια ειλικρίνεια και πάθος που συγκίνησε εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες και έχει κάνει τον Μπεά... αναμφισβήτητα τον πιο πολυδιαβασμένο αφρικανό συγγραφέα στη σύγχρονη λογοτεχνία." (Vanity Fair)
Subtitle: 
Ένα παιδί στρατιώτης θυμάται
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-04-3709-2
Book pages: 
331
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ισμαήλ Μπεά γεννήθηκε οτη Σιέρρα Λεόνε το 1980. Μετοίκησε το 1998 στις ΗΠΑ, όπου και ολοκλήρωσε τις γυμνασιακές του σπουδές στο Διεθνές Σχολείο του ΟΗΕ, στη Νέα Υόρκη. Το 2004 αποφοίτησε από το Oberlin College με πτυχίο στις πολιτικές επιστήμες. Είναι μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής της Διεύθυνσης για τα Δικαιώματα του Παιδιού του Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και έχει εκφωνήσει λόγους μεταξύ άλλων στην έδρα του ΟΗΕ για τις επιπτώσεις του πολέμου στα παιδιά. Ζει στη Νέα Υόρκη.

Subtitle: 
Ένα παιδί στρατιώτης θυμάται
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-04-3709-2
Book pages: 
331
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο