Product

Επιτυχημένες σχέσεις με τα media

Product

Επιτυχημένη αντιμετώπιση του stress σε μια εβδομάδα

Επιτυχημένες τηλεφωνικές πωλήσεις σε μια εβδομάδα

Κωδικός:
74673
Manufacturer: 
Description: 

Η επιτυχία στις πωλήσεις αποτελεί πάντα πρόκληση. Η επιτυχία στις πωλήσεις από το τηλέφωνο, όμως, καθώς δεν εμφανίζει κανένα από τα πλεονεκτήματα της διαπροσωπικής επαφής, παρουσιάζει ιδιαίτερες δυσκολίες. Εντούτοις, για πολλούς οργανισμούς οι τηλεφωνικές πωλήσεις αποτελούν ισχυρή παράμετρο της στρατηγικής των πωλήσεων. Με τις κατάλληλες τεχνικές μπορούν να ανοίξουν πόρτες, να προκαλέσουν ενδιαφέρον και να επεκτείνουν τις συναλλαγές με τους υπάρχοντες πελάτες αλλά και με νέους. Έτσι, τελικά βοηθούν στην αύξηση των πωλήσεων.

9,45 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η επιτυχία στις πωλήσεις αποτελεί πάντα πρόκληση. Η επιτυχία στις πωλήσεις από το τηλέφωνο, όμως, καθώς δεν εμφανίζει κανένα από τα πλεονεκτήματα της διαπροσωπικής επαφής, παρουσιάζει ιδιαίτερες δυσκολίες. Εντούτοις, για πολλούς οργανισμούς οι τηλεφωνικές πωλήσεις αποτελούν ισχυρή παράμετρο της στρατηγικής των πωλήσεων. Με τις κατάλληλες τεχνικές μπορούν να ανοίξουν πόρτες, να προκαλέσουν ενδιαφέρον και να επεκτείνουν τις συναλλαγές με τους υπάρχοντες πελάτες αλλά και με νέους. Έτσι, τελικά βοηθούν στην αύξηση των πωλήσεων. Ο παρών τίτλος εξετάζει τη σημασία των πωλήσεων μέσω τηλεφώνου και πραγματεύεται θέματα όπως: · Διαχείριση των τηλεφωνημάτων · Εξασφάλιση επαναλαμβανόμενων συναλλαγών · Συνεργασία με τους περιοδεύοντες πωλητές. Είτε απασχολείστε αποκλειστικά ως πωλητές είτε ανήκετε στην ομάδα υποστήριξης των πωλήσεων, στο βιβλίο αυτό θα βρείτε χρήσιμες οδηγίες για να μεγιστοποιήσετε την απόδοσή σας και να επιτύχετε την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών σας.
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-306-329-0
Book pages: 
86
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Patrick Forsyth διοικεί την εταιρεία Touchstone Training and Consultancy, η οποία παρέχει συμβουλές σε θέματα διοίκησης επιχειρήσεων, πωλήσεων και δημοσίων σχέσεων. Είναι συγγραφέας με έγκριτα έργα, ο οποίος έχει γράψει μια σειρά βιβλίων που έχουν καθιερωθεί στο χώρο όπως τα "How to Motivate People" και "How to Write Reports and Proposals" που έχουν εκδοθεί από την εταιρεία Kogan Page και ανήκουν στη σειρά "Δημιουργώντας την επιτυχία".

Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-306-329-0
Book pages: 
86
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο