Product

Επιχείρηση Αστράβη

Product

Επιχείρηση Αφροδίτη

Επιχείρηση αστραπή

Κωδικός:
114133
Description: 

Στην ταράτσα της πολυκατοικίας "Τερατώ", απέναντι από το σπίτι του Ρένου, ζει ολομόναχο ένα σκυλί. Ο Ρένος και οι φίλοι του αποφασίζουν να οργανώσουν μια "Επιχείρηση Αστραπή" και να ελευθερώσουν το σκυλί. Είναι όμως τα πράγματα τόσο εύκολα όσο τα λογάριασαν; Θα τα καταφέρουν άραγε οι φίλοι μας να ελευθερώσουν το σκυλί; Κι όταν το ελευθερώσουν,
πού θα το πάνε; Τι θα απογίνει;
Μια περιπέτεια που, με χιούμορ και φαντασία, μας δίνει μια ολοζώντανη εικόνα της εποχής μας.

5,50 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στην ταράτσα της πολυκατοικίας "Τερατώ", απέναντι από το σπίτι του Ρένου, ζει ολομόναχο ένα σκυλί. Ο Ρένος και οι φίλοι του αποφασίζουν να οργανώσουν μια "Επιχείρηση Αστραπή" και να ελευθερώσουν το σκυλί. Είναι όμως τα πράγματα τόσο εύκολα όσο τα λογάριασαν; Θα τα καταφέρουν άραγε οι φίλοι μας να ελευθερώσουν το σκυλί; Κι όταν το ελευθερώσουν, πού θα το πάνε; Τι θα απογίνει; Μια περιπέτεια που, με χιούμορ και φαντασία, μας δίνει μια ολοζώντανη εικόνα της εποχής μας.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-16-1899-6
Book pages: 
127
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Γεννήθηκε το 1934 στη Λακατάμια, προάστιο της Λευκωσίας. Εργάστηκε ως εκπαιδευτικός για πολλά χρόνια.
Το 1982, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου, το μήνυμα της. το βιβλίο "Ήλιος Ειρήνης", στάλθηκε μεταφρασμένο σε όλες τις χώρες-μέλη της ΙΒΒΥ.
Τιμήθηκε με αρκετά βραβεία στην Κύπρο και το εξωτερικό, και το όνομα της αναγράφηκε στον τιμητικό κατάλογο της Διεθνούς Οργάνωσης Βιβλίων για τη Νεότητα (ΙΒΒΥ). Από το 1993 είναι Πρόεδρος του Κυπριακού Συνδέσμου Παιδικού και Νεανικού Βιβλίου (Εθνικού Τμήματος της ΙΒΒΥ).

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-16-1899-6
Book pages: 
127
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο