Product

Επιχειρηματικότητα και οικονομία

Product

Επιχειρηματικότητα σε κρίση

Επιχειρηματικότητα και συστήματα επικοινωνίας τουριστικών επιχειρήσεων

Κωδικός:
185554
Description: 

Στόχος του βιβλίου είναι η ενημέρωση και η εξοικείωση του αναγνώστη με έννοιες και μεθόδους αποτελεσματικής επιχειρησιακής επικοινωνίας και επιχειρηματικότητας, βασισμένες σε θεωρητικές γνώσεις και εφαρμογές, προσαρμοσμένες τόσο στο πλαίσιο της Διοικητικής επιστήμης, όσο και στις ιδιαιτερότητες των ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων στη χώρα μας και διεθνώς.

Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στις νέες τεχνολογίες, καθώς αυτές υποστηρίζουν την επικοινωνία και επιτρέπουν την διάδραση σε εξωτερικές και εσωτερικές οργανωτικές διαδικασίες στις τουριστικές επιχειρήσεις.

44,78 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στόχος του βιβλίου είναι η ενημέρωση και η εξοικείωση του αναγνώστη με έννοιες και μεθόδους αποτελεσματικής επιχειρησιακής επικοινωνίας και επιχειρηματικότητας, βασισμένες σε θεωρητικές γνώσεις και εφαρμογές, προσαρμοσμένες τόσο στο πλαίσιο της Διοικητικής επιστήμης, όσο και στις ιδιαιτερότητες των ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων στη χώρα μας και διεθνώς. Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στις νέες τεχνολογίες, καθώς αυτές υποστηρίζουν την επικοινωνία και επιτρέπουν την διάδραση σε εξωτερικές και εσωτερικές οργανωτικές διαδικασίες στις τουριστικές επιχειρήσεις.
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-93-3068-1
Book pages: 
545
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-93-3068-1
Book pages: 
545
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο