Product

Εργαλεία, μηχανές και υλικά

Product

Εργαλειομηχανές

Εργαλειοθήκη για την αντιμετώπιση των hacker

Κωδικός:
99113
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Με τη σωστή χρήση και διαμόρφωση των εργαλείων ασφάλειας, θα μπορείτε να διερευνάτε και να επιλύετε υπάρχοντα προβλήματα στην υποδομή του δικτύου σας, με ακρίβεια και ελάχιστο χρόνο. Αυτό το βιβλίο δίνει μία κατανοητή κάλυψη των πιο σημαντικών και ενημερωμένων εργαλείων ασφάλειας που χρησιμοποιούνται σήμερα, εξηγεί τις λειτουργίες τους και σας δίχνει πως να χρησιμοποιείτε κάθε εργαλείο αποτελεσματικά, μέσω παραδειγμάτων και ανάλυσης υποθέσεων.

43,20 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Με τη σωστή χρήση και διαμόρφωση των εργαλείων ασφάλειας, θα μπορείτε να διερευνάτε και να επιλύετε υπάρχοντα προβλήματα στην υποδομή του δικτύου σας, με ακρίβεια και ελάχιστο χρόνο. Αυτό το βιβλίο δίνει μία κατανοητή κάλυψη των πιο σημαντικών και ενημερωμένων εργαλείων ασφάλειας που χρησιμοποιούνται σήμερα, εξηγεί τις λειτουργίες τους και σας δίχνει πως να χρησιμοποιείτε κάθε εργαλείο αποτελεσματικά, μέσω παραδειγμάτων και ανάλυσης υποθέσεων. Μάθετε να εντοπίζετε και να αποφεύγετε κακές διαμορφώσεις σε συστήματα και εισβολή σε Web διακομιστές, ανακαλύπτοντας επιπλέον τις καλύτερες πρακτικές για να προστατεύετε μεγάλα και μικρά δίκτυα. To CD-ROM περιέχει ενημερωμένα εργαλεία ασφάλειας, τα οποία συζητούνται στο βιβλίο.
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-512-359-2
Book pages: 
706
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Keith J. Jones είναι σύμβουλος εγκληματολογικής έρευνας στην Foundstone. Η βασική περιοχή επικέντρωσής του είναι η ανάπτυξη προγραμμάτων για απόκριση σε συμβάντα και η εγκληματολογική έρευνα σε υπολογιστές. Έχει τελειώσει δύο bachelor (σε Computer Engineering και Electrical Engineering) και ένα master (σε Electrical Engineering).

Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-512-359-2
Book pages: 
706
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο