Product

Εργαστηριακή επαλήθευση της θεωρίας στα συστήματα ηλεκτρικής ενέργειας

Product

Εργαστηριακή μικροβιολογία τροφίμων

Εργαστηριακή εφαρμογή συστημάτων αυτομάτου ελέγχου και αυτοματισμού

Κωδικός:
111950
Description: 

Το βιβλίο αυτό στοχεύει στο να αποτελέσει πολύτιμο διδακτικό βοήθημα για την κατανόηση βασικών όπως και πιο σύνθετων εννοιών, που αφορούν τα Συστήματα Αυτομάτου Ελέγχου και Αυτοματισμού μέσα από την πρακτική εφαρμογή της σχετικής θεωρίας σε διαδεδομένα συστήματα ελέγχου.
Απευθύνεται σε φοιτητές τριτοβάθμιων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων αντίστοιχων ειδικοτήτων, όπως επίσης και μηχανικούς που χρησιμοποιούν συστήματα τέτοιου είδους.

38,34 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό στοχεύει στο να αποτελέσει πολύτιμο διδακτικό βοήθημα για την κατανόηση βασικών όπως και πιο σύνθετων εννοιών, που αφορούν τα Συστήματα Αυτομάτου Ελέγχου και Αυτοματισμού μέσα από την πρακτική εφαρμογή της σχετικής θεωρίας σε διαδεδομένα συστήματα ελέγχου. Απευθύνεται σε φοιτητές τριτοβάθμιων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων αντίστοιχων ειδικοτήτων, όπως επίσης και μηχανικούς που χρησιμοποιούν συστήματα τέτοιου είδους. Η ύλη του βιβλίου περιλαμβάνει 58 συνολικά εργαστηριακές ασκήσεις οι οποίες συνοδεύονται από 206 σχήματα και 58 εικόνες, αναπτύσσεται δε σε δύο θεματικές ενότητες. Στην πρώτη θεματική ενότητα παρουσιάζεται η δομή και λειτουργία Συστημάτων Αυτομάτου Ελέγχου διαφόρων τύπων (έλεγχος θερμοκρασίας και στάθμης υγρού, σύστημα ελέγχου σερβοκινητήρα και ηλεκτρο-υδραυλικού ελέγχου, σύστημα πνευματικού ελέγχου με και χωρίς ηλεκτρική εντολοδότηση, σύστημα σφαίρας-δοκού, σύστημα αναλογικής προσομοίωσης, σύστημα ελέγχου συζευγμένων ηλεκτρικών οδηγών κίνησης, σύστημα ελέγχου σφαίρας-στεφάνης). Στη δεύτερη θεματική ενότητα ο αναγνώστης εισάγεται στη χρήση των Προγραμματιζόμενων Λογικών Ελεγκτών (Ρ.L.C.) για την επίλυση προβλημάτων Αυτοματισμού. Σε κάθε κεφάλαιο αναπτύσσεται το βασικό θεωρητικό υπόβαθρο που αφορά το παρουσιαζόμενο σύστημα ή λογισμικό ελέγχου, ενώ το πειραματικό μέρος του κάθε κεφαλαίου περιλαμβάνει μια σειρά από κατάλληλα επιλεγμένες ενδεικτικές εργαστηριακές ασκήσεις, η ανάπτυξη των οποίων έχει εφαρμοστεί με επιτυχία από τους συγγραφείς του βιβλίου στα πλαίσια της πολυετούς διδακτικής και επαγγελματικής τους προϋπηρεσίας. Τέλος, προσπάθεια καταβλήθηκε ώστε η ανάπτυξη των ασκήσεων να είναι εφαρμόσιμη και σε άλλα συστήματα, αντίστοιχου τύπου με αυτά που παρουσιάζονται στο βιβλίο.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-351-661-9
Book pages: 
481
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-351-661-9
Book pages: 
481
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο