Product

Ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής γενικής νευρολογίας

Product

Ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής σε θέματα παθολογίας

Ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής παιδιατρικής - παιδοχειρουργικής

Κωδικός:
157639
Description: 

Είναι γνωστό ότι η αλματώδης εξέλιξη που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια σε όλους τους κλάδους της Ιατρικής και φυσικά και στην Παιδιατρική καθιστούν υποχρεωτική για κάθε γιατρό τη συνεχή μελέτη, με άλλα λόγια τη δια βίου εκπαίδευση.

Ο σημερινός φοιτητής της Ιατρικής και ο εκπαιδευόμενος στην Παιδαγωγική έχουν στη διάθεσή τους πολλά αξιόλογα βιβλία ελληνικά και ξενόγλωσσα τα οποία θα τους βοηθήσουν να αποκτήσουν τις σωστές γνώσεις.

25,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Είναι γνωστό ότι η αλματώδης εξέλιξη που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια σε όλους τους κλάδους της Ιατρικής και φυσικά και στην Παιδιατρική καθιστούν υποχρεωτική για κάθε γιατρό τη συνεχή μελέτη, με άλλα λόγια τη δια βίου εκπαίδευση. Ο σημερινός φοιτητής της Ιατρικής και ο εκπαιδευόμενος στην Παιδαγωγική έχουν στη διάθεσή τους πολλά αξιόλογα βιβλία ελληνικά και ξενόγλωσσα τα οποία θα τους βοηθήσουν να αποκτήσουν τις σωστές γνώσεις. Το πόνημα που κρατάτε στα χέρια σας εξυπηρετεί αυτόν ακριβώς το σκοπό δηλαδή να επιτρέψει στο φοιτητή της Ιατρικής και στον εκπαιδευόμενο στην Παιδαγωγική να αξιολογήσει το επίπεδο των γνώσεών του και να στρέψει την προσπάθεια για περισσότερη μελέτη στα σημεία εκείνα στα οποία ενδεχομένως υστερεί. Αυτός είναι ο σωστός και επιστημονικός τρόπος μελέτης: διαβάζω, ελέγχω τις γνώσεις μου και προχωρώ. Ο σημαντικότερος αριθμός των ερωτήσεων είναι αποτέλεσμα δημιουργικής επεξεργασίας και εμπειρίας από τριακονταετή περίπου θητεία στην εκπαίδευση φοιτητών και εκπαιδευόμενων.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-88751-4-5
Book pages: 
304
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-88751-4-5
Book pages: 
304
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο