Product

Ερωτήσεις-ασκήσεις, προβλήματα χημείας Γ΄ ενιαίου λυκείου

Product

Ερωτικά

Ερωτιδέας

Κωδικός:
137068
Manufacturer: 
Description: 

Ο "Ιανός" κυκλοφορεί τον πρώτο του δίσκο, με την νέα δισκογραφική δουλειά του Περικλή Χειλά με τίτλο "Ερωτιδέας". Ο Περικλής Χειλάς πλαισιωμένος από μια ομάδα κορυφαίων μουσικών έχει την πρόθεση -μαζί με τους συνεργάτες τους- να μας ταξιδέψει σε εκείνους τους μυστικούς τόπους που χρόνια τώρα ζουν εξόριστα το όνειρο και η αληθινή συγκίνηση.

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Τάκης Φαραζής (πιάνο), Voislav Ivanivich (κιθάρες, ηλεκτρική-κλασική), Πέτρος Βαρθακούρης (μπάσο), Μιχάλης Πορφύρης (τσέλο), Γιάννης Φλωράς (ντραμς-κρουστά), Διονύσης Βαρβιτσιώτης (βιολί).

18,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Ο "Ιανός" κυκλοφορεί τον πρώτο του δίσκο, με την νέα δισκογραφική δουλειά του Περικλή Χειλά με τίτλο "Ερωτιδέας". Ο Περικλής Χειλάς πλαισιωμένος από μια ομάδα κορυφαίων μουσικών έχει την πρόθεση -μαζί με τους συνεργάτες τους- να μας ταξιδέψει σε εκείνους τους μυστικούς τόπους που χρόνια τώρα ζουν εξόριστα το όνειρο και η αληθινή συγκίνηση. Συμμετέχουν οι μουσικοί: Τάκης Φαραζής (πιάνο), Voislav Ivanivich (κιθάρες, ηλεκτρική-κλασική), Πέτρος Βαρθακούρης (μπάσο), Μιχάλης Πορφύρης (τσέλο), Γιάννης Φλωράς (ντραμς-κρουστά), Διονύσης Βαρβιτσιώτης (βιολί).
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-7827-94-5
Book pages: 
40
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-7827-94-5
Book pages: 
40
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη