Product

Ερωτική βραδιά

Product

Ερωτική ζωή

Ερωτική επαφή και προφύλαξη

Κωδικός:
55613
Manufacturer: 
Description: 

Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζεται μια μελέτη της σεξουαλικής συμπεριφοράς των νέων στη χώρα μας, που χαρτογραφεί την ιδιωτική περιοχή μέσα στην οποία πραγματοποιείται η ερωτική συνεύρεση, διερευνά το ιδιαίτερο νόημα που έχει για τους νέους και εξετάζει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουν οι ίδιοι την προφύλαξη. Οι συγγραφείς του βιβλίου ασχολούνται ερευνητικά με την ερωτική συνεύρεση και μάλιστα εισάγουν στη θεώρηση της μια "ξένη" σε αυτήν παράμετρο, την προφύλαξη.

13,50 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζεται μια μελέτη της σεξουαλικής συμπεριφοράς των νέων στη χώρα μας, που χαρτογραφεί την ιδιωτική περιοχή μέσα στην οποία πραγματοποιείται η ερωτική συνεύρεση, διερευνά το ιδιαίτερο νόημα που έχει για τους νέους και εξετάζει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουν οι ίδιοι την προφύλαξη. Οι συγγραφείς του βιβλίου ασχολούνται ερευνητικά με την ερωτική συνεύρεση και μάλιστα εισάγουν στη θεώρηση της μια "ξένη" σε αυτήν παράμετρο, την προφύλαξη. Ιδιαίτερα στην εποχή μας που το AIDS αποτελεί πλέον μια παγκόσμια επιδημία, η ανάγκη χαρτογράφησης της ερωτικής συνεύρεσης και των σεξουαλικών πρακτικών είναι επιτακτική για την προφύλαξη. Με λίγα λόγια σε αυτό το βιβλίο θα γίνει μια πλοήγηση στο χώρο της ερωτικής επαφής και της προφύλαξης, μελετώντας τα περιεχόμενα και τη δομή των κοινωνικών αναπαραστάσεων που έχουν γι' αυτές οι νέοι. Οι συγγραφείς ερευνούν τις γνώσεις, τα πιστεύω, τις στάσεις, τις προσδοκίες, τους συμβολισμούς, τις κοινωνικές νόρμες, τις επιθυμίες, τα συναισθήματα και τις συμπεριφορές που μοιράζονται οι περισσότεροι νέοι για την ερωτική προφύλαξη. Επιδίωξη τους είναι να εξετάσουν τα γνωστικά αυτά στοιχεία, όπως τα υπαγορεύουν οι ίδιοι οι νέοι. Έχουν θέσει επίσης ως στόχο να διερευνήσουν τη σχέση των αναπαραστάσεων αυτών με την ασφαλή/ ριψοκίνδυνη σεξουαλική συμπεριφορά.
Subtitle: 
Οι κοινωνικές αναπαραστάσεις των νέων
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-8041-91-0
Book pages: 
207
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Μαρία Λουμάκου είναι επίκουρη καθηγήτρια Ιατρικής Ψυχολογίας στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Subtitle: 
Οι κοινωνικές αναπαραστάσεις των νέων
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-8041-91-0
Book pages: 
207
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο