Product

Εταίρες του παραδείσου

Product

Εταιρία Λογοτεχνών Θεσσαλονίκης

Εταιρία ένας ζωντανός οργανισμός

Κωδικός:
64773
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

O Arie de Geus αποκαλύπτει τα μυστικά τού μάνατζμεντ που στοχεύει σ' ένα μακρόχρονο και αποδοτικό εταιρικό βίο. Κάνει σαφή διάκριση ανάμεσα στις "ζωντανές επιχειρήσεις", που σκοπό έχουν την αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους και την εξασφάλιση της συνέχειας, και τις "οικονομικές επιχειρήσεις", που υπάρχουν με αποκλειστικό στόχο να παράγουν πλούτο για μια μικρή ομάδα ατόμων. Και δείχνει με σαφήνεια ότι οι "ζωντανές" επιχειρήσεις στοχεύουν στην επιβίωση, ενώ οι "οικονομικές" στοχεύουν στο κέρδος.

16,20 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

O Arie de Geus αποκαλύπτει τα μυστικά τού μάνατζμεντ που στοχεύει σ' ένα μακρόχρονο και αποδοτικό εταιρικό βίο. Κάνει σαφή διάκριση ανάμεσα στις "ζωντανές επιχειρήσεις", που σκοπό έχουν την αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους και την εξασφάλιση της συνέχειας, και τις "οικονομικές επιχειρήσεις", που υπάρχουν με αποκλειστικό στόχο να παράγουν πλούτο για μια μικρή ομάδα ατόμων. Και δείχνει με σαφήνεια ότι οι "ζωντανές" επιχειρήσεις στοχεύουν στην επιβίωση, ενώ οι "οικονομικές" στοχεύουν στο κέρδος. Έχοντας σχεδόν 40 χρόνια πείρας στη Royal Dutch/Shell, όπου εισήγαγε την επαναστατική έννοια του οργανισμού που μαθαίνει, ασχολήθηκε με την εφαρμογή της πασίγνωστης τεχνικής των σεναρίων για το σχεδιασμό, ο de Geus περιγράφει πώς πέτυχε να εξερευνήσει και να κατανοήσει τα ειδικά χαρακτηριστικά των ζωντανών επιχειρήσεων.
Subtitle: 
Επιβίωση σ' ένα αβέβαιο περιβάλλον
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-218-240-7
Book pages: 
229
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Arie de Geus εργάστηκε στη Royal Dutch/Shell επί 38 χρόνια. Έτυχε ευρύτατης αναγνώρισης για τις απόψεις του σχετικά με τον "οργανισμό που μαθαίνει". Είναι επισκέπτης καθηγητής στο London Business School και μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου Επιχειρησιακής Μάθησης του ΜΙΤ.

Subtitle: 
Επιβίωση σ' ένα αβέβαιο περιβάλλον
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-218-240-7
Book pages: 
229
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο