Product

Ευρετήριο ορθογραφίας Α΄-Β΄ δημοτικού

Product

Ευρετήριο τηλεφώνων

Ευρετήριο ορθρογραφίας Α΄-Β΄ δημοτικού

Κωδικός:
127107
Description: 

Το "Ευρετήριο Ορθογραφίας" είναι ένα απλό και εύχρηστο ευρετήριο- τετράδιο, το οποίο σχεδιάστηκε για τους μαθητές της Α΄ και Β΄ Δημοτικού. Μέσα στις σελίδες του τα παιδιά εξασκούνται στην ορθή γραφή και ταξινόμηση με αλφαβητική σειρά των καινούριων λέξεων που μαθαίνουν και χρησιμοποιούν πιο συχνά ή αυτών που παρουσιάζουν ορθογραφικές δυσκολίες.

Έτσι, οι μικροί μαθητές έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους ορθογραφικό λεξικό, στο οποίο θα μπορούν να ανατρέχουν κάθε φορά που χρειάζεται να βρουν τη σωστή γραφή της λέξης που ψάχνουν.

2,02 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το "Ευρετήριο Ορθογραφίας" είναι ένα απλό και εύχρηστο ευρετήριο- τετράδιο, το οποίο σχεδιάστηκε για τους μαθητές της Α΄ και Β΄ Δημοτικού. Μέσα στις σελίδες του τα παιδιά εξασκούνται στην ορθή γραφή και ταξινόμηση με αλφαβητική σειρά των καινούριων λέξεων που μαθαίνουν και χρησιμοποιούν πιο συχνά ή αυτών που παρουσιάζουν ορθογραφικές δυσκολίες. Έτσι, οι μικροί μαθητές έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους ορθογραφικό λεξικό, στο οποίο θα μπορούν να ανατρέχουν κάθε φορά που χρειάζεται να βρουν τη σωστή γραφή της λέξης που ψάχνουν. Επιπλέον, μέσω της καθημερινής αυτής δραστηριότητες τα παιδιά αποκτούν αυτονομία στην αναζήτηση της ορθής γραφής των λέξεων και εξοικειώνονται με τη διαδικασία εύρεσης λημμάτων από λεξικό. Ιδιαίτερα χρήσιμο είναι το "Ευρετήριο ορθογραφίας" και για τα παιδιά που μαθαίνουν την ελληνική γλώσσα ως δεύτερη γλώσσα, αφού θα έχουν την δυνατότητα το δικό τους λεξιλόγιο, στο οποίο θα μπορούν να ανατρέχουν εύκολα και ευχάριστα όποτε το χρειαστούν.
Subtitle: 
Δημιουργώ το δικό μου ορθογραφικό λεξικό
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-412-803-5
Book pages: 
48
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Δημιουργώ το δικό μου ορθογραφικό λεξικό
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-412-803-5
Book pages: 
48
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο