Product

Ευτυχισμένες μέρες

Product

Ευτυχισμένες μέρες στο μικρό χωριό

Ευτυχισμένες μέρες με τον γυμνό σεφ

Κωδικός:
114626
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

"Σπουδαίο, υπέροχο! Υπάρχουν ορισμένες "καυτές" συμβουλές και φανταστικές συνταγές που βρίσκουν πραγματικά τον "στόχο". Απλά απολαύστε τες, κολλήστε μαζί τους. Πραγματικά ευτυχισμένες μέρες."
(Spectator)
"Απόλυτα απολαυστικός... Ποιος άλλος θα 'χε σκεφτεί να σερβίρει χοιρινό πάνω από ένα στρώμα ραβέντι; Μοιάζει τόσο εξαιρετικό που έτσι μου 'ρχεται να την "κάνω" στα γρήγορα για να τα μαγειρέψω τώρα!". (Daily Telegraph)

35,16 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Σπουδαίο, υπέροχο! Υπάρχουν ορισμένες "καυτές" συμβουλές και φανταστικές συνταγές που βρίσκουν πραγματικά τον "στόχο". Απλά απολαύστε τες, κολλήστε μαζί τους. Πραγματικά ευτυχισμένες μέρες." (Spectator) "Απόλυτα απολαυστικός... Ποιος άλλος θα 'χε σκεφτεί να σερβίρει χοιρινό πάνω από ένα στρώμα ραβέντι; Μοιάζει τόσο εξαιρετικό που έτσι μου 'ρχεται να την "κάνω" στα γρήγορα για να τα μαγειρέψω τώρα!". (Daily Telegraph)
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-6661-01-6
Book pages: 
320
Book Dimensions: 
24χ19
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Jamie Oliver γεννήθηκε στο Κλέιβεριν του Έσεξ και ασχολήθηκε από μικρός με τη μαγειρική, καθώς βοηθούσε στην κουζίνα, στην παμπ των γονιών του. Έγινε διάσημος το 1999 με την τηλεοπτική εκπομπή Naked Chef, όπου έδινε έμφαση στη μαγειρική με απλά υλικά, και στη συνέχεια με το σόου Jamie’s Kitchen, που γυριζόταν στο εστιατόριό του, Fifteen, το οποίο πρόσφερε δουλειά και εκπαίδευση σε μη προνομιούχους νέους. Ο κοινωνικός προσανατολισμός του (ενδιαφέρον για τους ανέργους, καμπάνια για υγιεινό φαγητό στα σχολεία) η πιο χαλαρή προσέγγιση της μαγειρικής (απλά και ντόπια υλικά, συνταγές για όλους) και η ανάδειξη της παρεξηγημένης αγγλικής κουζίνας, μαζί βέβαια με την ιταλική, τον έκαναν εξαιρετικά γνωστό και δημοφιλή. Έχει τιμηθεί με πάρα πολλά βραβεία, από το MBE μέχρι το TED Prize, είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων μαγειρικής που έγιναν διεθνή μπεστ σέλερ και ιδιοκτήτης εστιατορίων σε ολόκληρο τον κόσμο. Το 2015 το Richtopia τον κατέταξε δεύτερο στη λίστα με τους πιο επιδραστικούς Βρετανούς επιχειρηματίες.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-6661-01-6
Book pages: 
320
Book Dimensions: 
24χ19
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο