Product

Ευφυΐα και παιδεία

Product

Ευφωνία ή η μουσική πόλη

Ευφυία Χ2

Κωδικός:
132375
Description: 

"Η ζωή είναι ένα ομαδικό παιχνίδι. Θα πρέπει να προετοιμάσετε τον εαυτό σας με ικανότητες που θα είναι χρήσιμες, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να μάθετε να συνεργάζεστε και να είστε αποτελεσματικοί..."

Πώς όμως θα το επιτύχουμε αυτό;
Τι είναι η συναισθηματική νοημοσύνη και πώς μπορεί να ενισχυθεί;
Το βιβλίο αποκαλύπτει πώς μπορούμε να κάνουμε ένα παιδί ή έναν έφηβο:

10,80 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Η ζωή είναι ένα ομαδικό παιχνίδι. Θα πρέπει να προετοιμάσετε τον εαυτό σας με ικανότητες που θα είναι χρήσιμες, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να μάθετε να συνεργάζεστε και να είστε αποτελεσματικοί..." Πώς όμως θα το επιτύχουμε αυτό; Τι είναι η συναισθηματική νοημοσύνη και πώς μπορεί να ενισχυθεί; Το βιβλίο αποκαλύπτει πώς μπορούμε να κάνουμε ένα παιδί ή έναν έφηβο: - να μην κουβαλά κανενός είδους ενοχές που δεν του αξίζουν - να μην έχει κόμπλεξ και κόμπους που να τον κρατούν πίσω - να μπορεί να εμπιστεύεται τον εαυτό του και τους άλλους - να μπορεί να ελέγχει το θυμό του πριν γίνει οργή - να μπορεί να μπει στη θέση του άλλου - να ζητήσει τα δύσκολα γιατί τελικά αυτά αξίζουν ...και πολλά άλλα. Το βιβλίο θα αποτελέσει μοναδικό σύμμαχο σε πάσης φύσεως εκπαιδευτικούς και σε γονείς προκειμένου να κατανοήσουν το ρόλο των εκπαιδευτικών μέσων στην ανάπτυξη της προσωπικότητας.
Subtitle: 
Συναισθηματική νοημοσύνη: Βασικές αρχές και πρακτικές για την παιδική, εφηβική και ενήλικη επαγγελματική ζωή
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-461-158-5
Book pages: 
160
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Δημήτρης Αδόργιαστος γεννήθηκε το 1964 και σπούδασε Φυσική Αγωγή στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Από το 1996 είναι επιχειρηματίας και δημόσιος ομιλητής σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού και μάρκετινγκ. Ασχολείται από το 1985 με τη διοργάνωση κατασκηνώσεων για παιδιά. Μέσα από το αντικείμενό του, κατέγραψε και μελέτησε την επίδραση του αθλητισμού στη διαμόρφωση και εξέλιξη του χαρακτήρα και της προσωπικότητας των παιδιών. Αυτό αποτέλεσε την αιτία να ιδρύσει, σε συνεργασία με άλλους εκπαιδευτικούς και ψυχολόγους, το καλοκαιρινό πρόγραμμα ανάπτυξης συναισθηματικής νοημοσύνης για παιδιά "mentality village".

Subtitle: 
Συναισθηματική νοημοσύνη: Βασικές αρχές και πρακτικές για την παιδική, εφηβική και ενήλικη επαγγελματική ζωή
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-461-158-5
Book pages: 
160
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο