Product

Εφαρμογές ατμομηχανής

Product

Εφαρμογές βιοανατροφοδότησης

Εφαρμογές βασικών αρχών της μάθησης στην εκπαίδευση

Κωδικός:
123554
Description: 

Το βιβλίο αυτό δεν έχει στόχο να παρουσιάσει τις θεωρητικές προσεγγίσεις που σχετίζονται με τα θέματα της μάθησης, αλλά επιθυμεί απλώς:
- να εκθέσει επιγραμματικά τις θεωρητικές απόψεις των Επιστημών της Αγωγής για τον τομέα της μάθησης και, στη συνέχεια,
- να επικεντρωθεί στο να συνδέσει αυτές τις θεωρητικές απόψεις με τη σχολική πράξη.
Έτσι, στο μεγαλύτερο μέρος του βιβλίου, προτείνονται αρκετές ενδεικτικές δραστηριότητες, τις οποίες μπορεί να εφαρμόσει ο εκπαιδευτικός στην τάξη του.

10,80 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό δεν έχει στόχο να παρουσιάσει τις θεωρητικές προσεγγίσεις που σχετίζονται με τα θέματα της μάθησης, αλλά επιθυμεί απλώς: - να εκθέσει επιγραμματικά τις θεωρητικές απόψεις των Επιστημών της Αγωγής για τον τομέα της μάθησης και, στη συνέχεια, - να επικεντρωθεί στο να συνδέσει αυτές τις θεωρητικές απόψεις με τη σχολική πράξη. Έτσι, στο μεγαλύτερο μέρος του βιβλίου, προτείνονται αρκετές ενδεικτικές δραστηριότητες, τις οποίες μπορεί να εφαρμόσει ο εκπαιδευτικός στην τάξη του. Τα θέματα που έχουν επιλεγεί να θιγούν ενδιαφέρουν άμεσα το φοιτητή, τον υποψήφιο εκπαιδευτικό, αλλά και τον εν ενεργεία εκπαιδευτικό, γιατί, κατά πρώτον, του προτείνουν τρόπους και μέσα που θα εφαρμόσει στην τάξη του προκειμένου να επιτύχει στο εκπαιδευτικό του έργο και, κατά δεύτερον, τον ενημερώνουν, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, για τις βασικές αρχές της μάθησης, προκειμένου να ανατρέξει σε κατάλληλες επιστημονικές πηγές και να αντλήσει πολύ περισσότερες θεωρητικές γνώσεις.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-01-1154-5
Book pages: 
173
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ιωάννης Δ. Καραντζής είναι Λέκτορας στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών στο γνωστικό αντικείμενο: «Αρχές της Μάθησης και Εφαρμογές αυτών στην Εκπαίδευση». Έχει υπηρετήσει στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση περίπου 30 έτη ως δάσκαλος, διευθυντής σχολείου, σχολικός σύμβουλος και προϊστάμενος των σχολικών συμβούλων στην περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας, και ως Υποδιευθυντής του ΠΕΚ Πατρών. Επίσης, είναι πτυχιούχος του Μαθηματικού Τμήματος και διδάκτορας των Επιστημών της Αγωγής. Είναι συγγραφέας βιβλίων και άρθρων που έχουν δημοσιευθεί σε επιστημονικά περιοδικά στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-01-1154-5
Book pages: 
173
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο