Product

Εφαρμογές χρηματοοικονομικής λογιστικής

Product

Εφαρμογή ειδικών διατάσεων σε όλους τους μυς του ανθρώπινου σώματος

Εφαρμογές ψηφιακής συνδυαστικής λογικής

Κωδικός:
80124
Description: 

Είναι ένα εγχειρίδιο για την κατανόηση των εφαρμογών των ψηφιακών συνδυαστικών μεθόδων και αποτελεί χρήσιμο βοήθημα στην πρακτική εφαρμογή της σχεδίασής τους (Δελτίο Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Τεύχος 1947, 17 Μαρτίου 1997).

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Είναι ένα εγχειρίδιο για την κατανόηση των εφαρμογών των ψηφιακών συνδυαστικών μεθόδων και αποτελεί χρήσιμο βοήθημα στην πρακτική εφαρμογή της σχεδίασής τους (Δελτίο Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Τεύχος 1947, 17 Μαρτίου 1997). Η ύλη του βιβλίου ξέχωρα από το θεωρητικό της μέρος βοηθά τον αναγνώστη στην κατανόηση των χαρακτηριστικών πολλών εξαρτημάτων που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Μεταξύ των καλών του στοιχείων είναι και το ότι παρατίθεται λεπτομερής επεξήγηση της ξένης ορολογίας και των σχετικών ακρωνυμίων. Είναι το πρώτο ελληνικό εγχειρίδιο πάνω στο θέμα και κρίνεται ως αρκετά καλό και χρήσιμο (Δελτίο Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων. Τεύχος 305, Μάρτιος 1998). [...]
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-90500-2-6
Book pages: 
304
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Νίκος Καλοκάσης είναι διπλωματούχος Ηλεκτρονικός Μηχανικός του Πανεπιστημίου Σαουθάμπτον Αγγλίας. Υπήρξε καθηγητής στη Σ.Μ.Α. της Σχολής Ικάρων και είναι σήμερα Επίκουρος Καθηγητής Ψηφιακών Συστημάτων του Τ.Ε.Ι. Πειραιά. Υπήρξε, επίσης, Τεχνικός Υπεύθυνος των εκδόσεων του Πανελληνίου Συλλόγου διπλ. Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων, Ειδικός Συνεργάτης σε τεχνικά θέματα της Τεχνικής Επιθεώρησης και συνεργάτης του περιοδικού "ΑΝΤΙ".

Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-90500-2-6
Book pages: 
304
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο