Product

Εφαρμοσμένη μιγαδική ανάλυση

Product

Εφαρμοσμένη οικονομετρία

Εφαρμοσμένη μυθομηχανική

Κωδικός:
197388
Description: 

Μυθομηχανική:η επιστήμη που δίνει στο μύθο κίνηση και ζωή. Που τον παίρνει από το μακρινό και άπιαστο κόσμο των ονείρων και τον φέρνει δίπλα μας.

Σ' αυτό τον τόμο θα βρείτε είκοσι δύο εφαρμογές αυτής της επιστήμης, που τόσο απαραίτητη είναι στην καθημερινή ζωή. Είκοσι δύο ιστορίες του φανταστικού, από μια ομάδα συγγραφέων που μοιράζονται την αγάπη για τη φαντασία, την επιστημονική φαντασία και τον τρόμο, για τους κόσμους του ονείρου και του εφιάλτη, του μέλλοντος ή ενός διαφορετικού παρόντος.

13,44 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μυθομηχανική:η επιστήμη που δίνει στο μύθο κίνηση και ζωή. Που τον παίρνει από το μακρινό και άπιαστο κόσμο των ονείρων και τον φέρνει δίπλα μας. Σ' αυτό τον τόμο θα βρείτε είκοσι δύο εφαρμογές αυτής της επιστήμης, που τόσο απαραίτητη είναι στην καθημερινή ζωή. Είκοσι δύο ιστορίες του φανταστικού, από μια ομάδα συγγραφέων που μοιράζονται την αγάπη για τη φαντασία, την επιστημονική φαντασία και τον τρόμο, για τους κόσμους του ονείρου και του εφιάλτη, του μέλλοντος ή ενός διαφορετικού παρόντος. Αν αναρωτιέστε τι κρύβει ένα συστραμμένο χέρι, τι μπορεί κανείς ν' αγοράσει με μόνο δύο Ζαΐρ, ποιος λέει το τραγούδι απ' το σακούλι, τι συνέβη σαράντα τρία λεπτά πριν ή γιατί έχεις μόνο μια ευκαιρία, ανοίξτε το εξώφυλλο και ταξιδέψτε. Περιεχόμενα: Έχεις μόνο μία ευκαιρία - Βάσω Χρήστου Το τραγούδι απ' το σακούλι - Ευθυμία Δεσποτάκη Φαρμάκι - Ελευθέριος Κεραμίδας Οι ρίζες της ζωής - Κώστας Χαρίτος Νυχτερινός επισκέπτης - Κιάρα Καλουντζή Η τελειότητα στο σκοτάδι - Μιχάλης Γεωργοστάθης Συστραμμένο χέρι - Αντώνης-Δημήτρης Μίλησης Ένα τραγούδι για τον Γιόρας - Ηφαιστίων Χριστόπουλος Μόνο δύο ζαΐρ - Τέτη Θεοδώρου Δέκατο τρίτο φεγγάρι - Γιώργος Μαστοράκης Τα μπισκότα της Μάρας - Άννα Μακρή Χιροσίμα μπαχαλάκι - Ντίνος Χατζηγιώργης Μάλλον Ουαλοί - Σταύρος Ντίλιος Τα παιδιά κάτω στον κάμπο - Κωνσταντίνος Μίσσιος Ονειροψυχές - Χριστίνα Μαλαπέτσα Long Hog - Κωνσταντίνος Κέλλης Ανωριμότητα - Ποθητός Μπάικας Laguna Seca - Μιχάλης Μανωλιός Femme Fatale - Γιώργος Λαγκώνας Συναίνεση - Αντώνης Πάσχος. Σαράντα τρία λεπτά πριν - Γιάννης Παπαδόπουλος Χρώμα γλυκό και πολύτιμο - Σταμάτης Σταματόπουλος
Publications Date: 
2014
Book ISBN: 
618-81512-0-1
Book pages: 
352
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2014
Book ISBN: 
618-81512-0-1
Book pages: 
352
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο