Product

Ευπαλίνος ή ο αρχιτέκτων

Product

Εύπλοια

Εύπλοια

Κωδικός:
21600
Manufacturer: 
4,14 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Publications Date: 
1997
Book pages: 
64
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Βέρα Κορίδη γεννήθηκε στη Λευκωσία της Κύπρου. Από το 1970 ζει στην Αθήνα. Σπούδασε στο Λονδίνο οικονομικά. Υπήρξε επί σειρά ετών η εμπιστευτική βοηθός του Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων της Κύπρου. Δίδαξε αγγλικά στο Ινστιτούτο Ανωτέρων Σπουδών Χατζηαναστασίου και ελληνική-αγγλική στενογραφία στο Ινστιτούτο Ξένων Γλωσσών του Υπουργείου Παιδείας της Κύπρου. Υπήρξε καθηγήτρια στο Εργαστήρι Ελευθέρων Σπουδών Δημοσιογραφίας (ΕΣΔΗ, Αθήνα).
Ανταποκρίτρια πολλών εφημερίδων, περιοδικών και του ραδιοτηλεοπτικού δικτύου ABC News ΗΠΑ το έτος 1997. Του ραδιοσταθμού "Λόγος" και τα τελευταία χρόνια μέχρι και σήμερα του ραδιοσταθμού "Αθηνά" της Κύπρου. Είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού "Έρευνα", τακτικό μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου Ελλάδος, μέλος του Δ.Σ., επί σειρά ετών (τ. Γενική Γραμματέας), μέλος της Ένωσης Πολιτιστικών Συντακτών, της Ένωσης Ανταποκριτών του Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού κ.ά.
Είναι επίσης τακτικό μέλος της Εθνικής Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών Κύπρου, της Διεθνούς Εταιρείας Σύγχρονης Λογοτεχνίας και Θεάτρου και της Παγκόσμιας Εταιρείας Λογοτεχνών. Έχει τιμηθεί από το International Writers and Artists Association (ΗΠΑ, 1992).

Publications Date: 
1997
Book pages: 
64
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο