Product

Ζήσης Οικονόμου

Product

Ζήστε ευτυχισμένοι

Ζήστε (πολύ) περισσότερο

Κωδικός:
102552
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Tα μυστικά της αντιγήρανσης.
Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι μόνο ένας στους 10.000 (!) ανθρώπους πεθαίνει από γεράματα! Οι υπόλοιποι αποχαιρετούμε πρόωρα τη ζωή, από μια ποικιλία αιτιών, που, όλα μαζί, τα αποκαλούμε "φυσικά". Κι όμως, αν μπορούσαμε να ακούσουμε τι λένε τα ίδια τα κύτταρά μας, θα μαθαίναμε πως, αν τα αφήναμε να εξαντλήσουν τις δυνατότητές τους, θα μας άφηναν, με τη σειρά τους, να ζήσουμε τουλάχιστον έως τα 120!
Ξέρετε, λοιπόν:
-Τι είναι, ακριβώς, η γήρανση και πώς αντιμετωπίζεται;

17,83 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Tα μυστικά της αντιγήρανσης. Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι μόνο ένας στους 10.000 (!) ανθρώπους πεθαίνει από γεράματα! Οι υπόλοιποι αποχαιρετούμε πρόωρα τη ζωή, από μια ποικιλία αιτιών, που, όλα μαζί, τα αποκαλούμε "φυσικά". Κι όμως, αν μπορούσαμε να ακούσουμε τι λένε τα ίδια τα κύτταρά μας, θα μαθαίναμε πως, αν τα αφήναμε να εξαντλήσουν τις δυνατότητές τους, θα μας άφηναν, με τη σειρά τους, να ζήσουμε τουλάχιστον έως τα 120! Ξέρετε, λοιπόν: -Τι είναι, ακριβώς, η γήρανση και πώς αντιμετωπίζεται; -Πώς θα μάθετε αν είστε νεότεροι ή μεγαλύτεροι απ' όσο νομίζετε; -Ποια είναι τα καλά νέα, σχετικά με το ποτό; -Τι ρόλο παίζει το σεξ στη μακροζωία; -Τι περιλαμβάνει ένα σωστό "αντιγηραντικό ντουλάπι"; -Πώς κρατά κανείς μακριά τα σημάδια της ηλικίας;
Subtitle: 
Ένας οδηγός καλύτερης ζωής, που θα σας χαρίσει περισσότερα χρόνια
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-88859-4-9
Book pages: 
256
Book Dimensions: 
21χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Sally Brown, ασκεί, εδώ και 17 χρόνια, τη δημοσιογραφία, με ειδίκευση σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Υπήρξε βοηθός αρχισυντάκτη στο περιοδικό "Zest" και συντάκτρια της στήλης lifestyle στους "Sunday Times". Πλησιάζοντας τα 40, άρχισε να ενδιαφέρεται όλο και περισσότερο για το θέμα της αντιγήρανσης, στο οποίο θεωρείται πια αυθεντία!

Subtitle: 
Ένας οδηγός καλύτερης ζωής, που θα σας χαρίσει περισσότερα χρόνια
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-88859-4-9
Book pages: 
256
Book Dimensions: 
21χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο