Product

Ζήτω τα σπορ!

Product

Ζήτω το μπάσκετ!

Ζήτω το ελληνικό ποδόσφαιρο

Κωδικός:
195070
Description: 

Το βιβλίο ακτινογραφεί με παραστατικές αφηγήσεις και σχόλια όσα έγιναν σ' αυτά τα 20 χρόνια και τα χρησιμοποιεί για να αναλύσει καταστάσεις, να ερμηνεύσει συμπεριφορές - νοοτροπίες και να αναδείξει χαρακτήρες και παθογένειες των ανθρώπων που πρωταγωνιστούν στην ποδοσφαιρική μας και όχι μόνο επικαιρότητα.
Ταυτόχρονα κάνει συγκρίσεις του ελληνικού με το ξένο ποδόσφαιρο, βγάζοντας και τον τρόπο με τον οποίο μπερδεύονται οι διαφορετικές κουλτούρες.

13,80 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο ακτινογραφεί με παραστατικές αφηγήσεις και σχόλια όσα έγιναν σ' αυτά τα 20 χρόνια και τα χρησιμοποιεί για να αναλύσει καταστάσεις, να ερμηνεύσει συμπεριφορές - νοοτροπίες και να αναδείξει χαρακτήρες και παθογένειες των ανθρώπων που πρωταγωνιστούν στην ποδοσφαιρική μας και όχι μόνο επικαιρότητα. Ταυτόχρονα κάνει συγκρίσεις του ελληνικού με το ξένο ποδόσφαιρο, βγάζοντας και τον τρόπο με τον οποίο μπερδεύονται οι διαφορετικές κουλτούρες. Η διαδρομή της Εθνικής μας που έφτασε μέσα σε δέκα χρόνια από την καταστροφή στον θρίαμβο χωρίς να αλλάξει στο μεταξύ κάτι ουσιαστικά, αλλά και η διαδικασία μέσα από την οποία προσπάθησαν οι περισσότεροι να αξιοποιήσουν τη κούπα της Πορτογαλίας, δίνουν και το στίγμα, τη στιγμή που μία "άλλη" Εθνική ομάδα ετοιμάζεται δέκα χρόνια μετά, να ταξιδέψει για το Μουντιάλ της Βραζιλίας, κάτω από διαφορετικές συνθήκες και προδιαγραφές, κουβαλώντας στις πλάτες της όλα τα κουσούρια του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Publications Date: 
2014
Book ISBN: 
960-9692-42-7
Book pages: 
240
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2014
Book ISBN: 
960-9692-42-7
Book pages: 
240
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο