Product

Ζαάρ 19

Product

Ζάγκρεμπ

Ζαγκόρ

Κωδικός:
149770
Manufacturer: 
Description: 

Η όλη ιστορία λειτουργεί σαν μια μηχανή του χρόνου, με εικόνες που ξεπηδούν σαν κίνητρο και τη φαντασία να αναλαμβάνει τα υπόλοιπα. Όπως και στην περίπτωση αυτού του ήρωα με το περίεργο κοστούμι και την αλά Ταρζάν κραυγή, που δεν άφησε κανένα παράνομο ατιμώρητο στην εποχή της Άγριας Δύσης. Το προσωνύμιο που του έδωσαν οι ινδιάνοι ήταν το "Πνεύμα με το τσεκούρι". Εμείς τον αποκαλούσαμε απλά Ζαγκόρ! Κυρίες, δεσποινίδες και κύριοι, κατευθείαν από τα studio του κ. Bonelli, ένα ακόμη κεφάλαιο της χρυσής εποχής των ελληνικών κόμικς, ένα από τα πιο επιτυχημένα πειράματα του κ.

11,50 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η όλη ιστορία λειτουργεί σαν μια μηχανή του χρόνου, με εικόνες που ξεπηδούν σαν κίνητρο και τη φαντασία να αναλαμβάνει τα υπόλοιπα. Όπως και στην περίπτωση αυτού του ήρωα με το περίεργο κοστούμι και την αλά Ταρζάν κραυγή, που δεν άφησε κανένα παράνομο ατιμώρητο στην εποχή της Άγριας Δύσης. Το προσωνύμιο που του έδωσαν οι ινδιάνοι ήταν το "Πνεύμα με το τσεκούρι". Εμείς τον αποκαλούσαμε απλά Ζαγκόρ! Κυρίες, δεσποινίδες και κύριοι, κατευθείαν από τα studio του κ. Bonelli, ένα ακόμη κεφάλαιο της χρυσής εποχής των ελληνικών κόμικς, ένα από τα πιο επιτυχημένα πειράματα του κ. Ανεμοδουρά επιστρέφει! Ααχχυααααααααακκ!!!
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-322-377-8
Book pages: 
107
Book Dimensions: 
20χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Γεννήθηκε στην Κέρκυρα τον Ιούλιο του 1964. Μετά το Λύκειο, παρακολούθησε μαθήματα προγραμματισμού Η/Υ σε ιδιωτική σχολή. Από τις πρώτες στιγμές της ελεύθερης ραδιοφωνίας, ασχολήθηκε με την παραγωγή εκπομπών, ενώ παράλληλα αρθρογραφούσε σε μουσικά περιοδικά και εφημερίδες. Η αγάπη του για τα ελληνικά κόμικς, την καταγραφή και την ιστορία τους ήταν το κίνητρο για να ασχοληθεί με τη συλλογή, αλλά και την ενεργή ενασχόλησή του με τον χώρο. Από τον Σεπτέμβριο του 2007, αποτελεί ενεργό μέλος της ελληνικής on line κόμικς κοινότητας Greek Comics. Σχεδιάζει και γράφει σενάρια, που μέχρι στιγμής δεν έχουν εκδοθεί.

Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-322-377-8
Book pages: 
107
Book Dimensions: 
20χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο