Product

Ζήτησε και θα σου δοθεί

Product

Ζητιάνοι και περήφανοι

Ζητήστε και θα σας δοθεί!

Κωδικός:
121943
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Αυτό το συναρπαστικό βιβλίων των Esther & Jerry Hicks, που παρουσιάζει τις διδαχές μιας Μη Υλικής Οντότητας, την οποία οι συγγραφείς αποκαλούν Αβραάμ, θα σας βοηθήσει να μάθετε πώς θα εκπληρωθούν οι επιθυμίες σας, ώστε να απολαύσετε την ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη ζωή που σας αξίζει.

20,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Αυτό το συναρπαστικό βιβλίων των Esther & Jerry Hicks, που παρουσιάζει τις διδαχές μιας Μη Υλικής Οντότητας, την οποία οι συγγραφείς αποκαλούν Αβραάμ, θα σας βοηθήσει να μάθετε πώς θα εκπληρωθούν οι επιθυμίες σας, ώστε να απολαύσετε την ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη ζωή που σας αξίζει. Διαβάζοντάς το θα καταλάβετε πώς επηρεάζονται οι σχέσεις σας, η υγεία σας, τα οικονομικά σας, η καριέρα σας και πολλοί άλλοι τομείς της ζωής σας από τους Συμπαντικούς Νόμους που διέπουν τη χωροχρονική πραγματικότητά σας - και θα ανακαλύψετε ισχυρές διαδικασίες που θα σας βοηθήσουν να ακολουθήσετε το θετικό ρεύμα της ζωής. Είναι αναφαίρετο δικαίωμά σας να ζήσετε πλαισιωμένοι από όλα όσα θέλετε - και αυτό το βιβλίο θα σας δείξει πώς να το καταφέρετε, βήμα προς βήμα!
Subtitle: 
Πώς θα εκπληρωθούν όλες οι επιθυμίες σας
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-326-142-4
Book pages: 
382
Book Dimensions: 
20χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Jerry μαζί με την Esther Hicks οργανώνουν και παρουσιάζουν τις διδαχές Ηγετικής Αιχμής Αβραάμ - Hicks, σχετικά με την τέχνη έγκρισης της παρουσίας της φυσικής ευημερίας μας. Οργανώνουν ανοιχτά εργαστήρια σε 60 πόλεις τον χρόνο, ενώ παράλληλα έχουν δημιουργήσει πάνω από 700 βιβλία, κασέτες, CD και video. Η διεθνούς φήμης ιστοσελίδα τους είναι: www.abraham-hicks.com.

Subtitle: 
Πώς θα εκπληρωθούν όλες οι επιθυμίες σας
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-326-142-4
Book pages: 
382
Book Dimensions: 
20χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο