Product

Ζυμαρικά

Product

Ζυμαρικά

Ζυμαρικά

Κωδικός:
128513
Description: 

Μπορεί η ιστορία να είναι σχετικά μπερδεμένη σχετικά με την καταγωγή των ζυμαρικών, αφού τελικά δεν ήρθαν από την Κίνα, ενώ η αρχαία Ελλάδα και η Ιταλία τα γνώριζαν ήδη σε διάφορες μορφές τους. Πάντως, ένα είναι σίγουρο: εμείς, ως λαός, είμαστε "μακαρονάδες"!

Τα ζυμαρικά απαιτούν ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας και μαγειρικής, ταιριάζουν με όλα, χορταίνουν, μπορούν εύκολα να γίνουν ένα εντυπωσιακό πιάτο, δεν απογοητεύουν κανέναν όταν εμφανιστούν στο τραπέζι, έχουν απεριόριστες δυνατότητες μεταμορφώσεων και πάντα υπάρχουν στο ντουλάπι μας.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μπορεί η ιστορία να είναι σχετικά μπερδεμένη σχετικά με την καταγωγή των ζυμαρικών, αφού τελικά δεν ήρθαν από την Κίνα, ενώ η αρχαία Ελλάδα και η Ιταλία τα γνώριζαν ήδη σε διάφορες μορφές τους. Πάντως, ένα είναι σίγουρο: εμείς, ως λαός, είμαστε "μακαρονάδες"! Τα ζυμαρικά απαιτούν ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας και μαγειρικής, ταιριάζουν με όλα, χορταίνουν, μπορούν εύκολα να γίνουν ένα εντυπωσιακό πιάτο, δεν απογοητεύουν κανέναν όταν εμφανιστούν στο τραπέζι, έχουν απεριόριστες δυνατότητες μεταμορφώσεων και πάντα υπάρχουν στο ντουλάπι μας.
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-535-546-9
Book pages: 
83
Book Dimensions: 
20χ20
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Σοφία Σκούρα υπήρξε ιδρύτρια της Οικοκυρικής Σχολής Ρόδου, και στη συνέχεια, επί σειρά ετών, καθηγήτρια oικιακής oικονομίας στην Αρσάκειο Παιδαγωγική Ακαδημία.

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-535-546-9
Book pages: 
83
Book Dimensions: 
20χ20
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο