Product

Ζω με ασφάλεια στην πόλη

Product

Ζω, συμμετέχω στην κοινωνία!

Ζω με τους σεισμούς

Κωδικός:
107729
Description: 

- Πώς δημιουργούνται οι σεισμοί;
- Τι προβλήματα μπορούν να προκαλέσουν;
- Πώς θα προστατευτούμε από αυτούς;
Στο βιβλίο "Ζω με τους σεισμούς" περιγράφεται το φαινόμενο της γένεσης του σεισμού και οι επιπτώσεις του τόσο στο φυσικό όσο και στο ανθρώπινο περιβάλλον.
Το βιβλίο προτείνει απλά βήματα αυτοπροστασίας και ετεροπροστασίας σε περίπτωση σεισμού, και βοηθάει στη διαμόρφωση αισθήματος ευθύνης απέναντι στον εαυτό μας και στους γύρω μας.

10,55 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

- Πώς δημιουργούνται οι σεισμοί; - Τι προβλήματα μπορούν να προκαλέσουν; - Πώς θα προστατευτούμε από αυτούς; Στο βιβλίο "Ζω με τους σεισμούς" περιγράφεται το φαινόμενο της γένεσης του σεισμού και οι επιπτώσεις του τόσο στο φυσικό όσο και στο ανθρώπινο περιβάλλον. Το βιβλίο προτείνει απλά βήματα αυτοπροστασίας και ετεροπροστασίας σε περίπτωση σεισμού, και βοηθάει στη διαμόρφωση αισθήματος ευθύνης απέναντι στον εαυτό μας και στους γύρω μας. Χάρη στην πληρότητα πληροφόρησης που παρέχει και στο πλούσιο φωτογραφικό και εικονογραφικό του υλικό, το βιβλίο μπορεί να αποτελέσει ένα εύχρηστο εγχειρίδιο εισαγωγής στο φαινόμενο του σεισμού και στην αντισεισμική προστασία για τον καθηγητή, το μαθητή, αλλά και ολόκληρη την οικογένεια.
Subtitle: 
Μαθαίνω και προστατεύομαι
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-16-1597-0
Book pages: 
37
Book Dimensions: 
29χ22
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Subtitle: 
Μαθαίνω και προστατεύομαι
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-16-1597-0
Book pages: 
37
Book Dimensions: 
29χ22
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο