Product

Η βασίλισσα Νανελένε και ο πρίγκιπας Μάριος Καπρίλι

Product

Η βασίλισσα της διπλανής πόρτας

Η Βασίλισσα της Αφρικής

Κωδικός:
138193
Description: 

Η άγρια αφρικανική ζούγκλα είναι το σκηνικό. Ένας άντρας και μία γυναίκα, οι ήρωες, άγνωστοι μέχρι πριν λίγο. Θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία και μια περιπέτεια από αυτές που όλοι οι άνθρωποι ονειρεύτηκαν να ζήσουν μια φορά στη ζωή τους.

7,44 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η άγρια αφρικανική ζούγκλα είναι το σκηνικό. Ένας άντρας και μία γυναίκα, οι ήρωες, άγνωστοι μέχρι πριν λίγο. Θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία και μια περιπέτεια από αυτές που όλοι οι άνθρωποι ονειρεύτηκαν να ζήσουν μια φορά στη ζωή τους. Μπορούν να τη ζήσουν όμως διαβάζοντας τη "Βασίλισσα της Αφρικής", καθώς κατεβαίνει τα ορμητικά νερά του Ουλάγκα με τους δυο επιβάτες της, οι οποίοι έχουν ενωθεί μπροστά στον κίνδυνο της φύσης και του εχθρού, ενός μικρού πολεμικού σκάφους που παραμονεύει στις εκβολές του ποταμού. Η Ρόουζ και ο Όλλνατ θα επιχειρήσουν με το αξιοθρήνητο σκάφος τους και με τα αυτοσχέδια μέσα που διαθέτουν να τορπιλίσουν το εχθρικό πολεμικό, γιατί ήδη η πατρίδα τους, η Αγγλία, και η Γερμανία βρίσκονται σε πόλεμο. Αυτά στα βάθη της Κεντρικής Ανατολικής Αφρικής, αποικίας των Γερμανών. Ο Φόρεστερ, μάγος της έντασης και της περιπέτειας, έχει προσφέρει στην παγκόσμια λογοτεχνία ένα από τα πιο ωραία περιπετειώδη βιβλία της και μερικές από τις πιο συναρπαστικές σελίδες, όπου συνδυάζεται το προσωπικό θάρρος, τα ανθρώπινα αισθήματα, η φιλοπατρία, η ομορφιά της άγριας φύσης και η δύναμη που κρύβεται μέσα στον άνθρωπο. Στο εξώφυλλο η Κάθριν Χέπμπορν και ο Χάμφρεϋ Μπόγκαρτ, οι πρωταγωνιστές της εξαιρετικής ταινίας του Τζον Χιούστον "Η Βασίλισσα της Αφρικής" (1951).
Publications Date: 
1990
Book ISBN: 
960-293-507-3
Book pages: 
265
Book Dimensions: 
19χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Άγγλος συγγραφέας και σεναριογράφος (1899-1966), από τους πιο παραγωγικούς και πολυδιαβασμένους συγγραφείς του 20ου αιώνα που αναδείχθηκε, κυρίως, ως συγγραφέας βιβλίων δράσης και περιπέτειας με θαλασσοπόρους καθώς και για το μυθιστόρημα "Η βασίλισσα της Αφρικής" [μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο από τον Τζον Χιούστον το 1951). Κανείς δεν γνώριζε ότι είχε γράψει ένα σκληρό ηθογραφικό, αστυνομικό μυθιστόρημα το 1935, σε μια περίοδο της ζωής του που τον απασχολούσε η συγγραφή σεναρίων για το Χόλιγουντ και ότι αυτό θα έπεφτε στην αφάνεια και θα εντοπιζόταν σε μια δημοπρασία στο Λονδίνο 68 χρόνια αργότερα. Αυτό το χαμένο χειρόγραφο, το οποίο βρέθηκε το 2003, είναι το "Pursued" [Οι καταζητούμενες) και εκδόθηκε για πρώτη φορά στα αγγλικά τον Νοέμβριο του 2011.

Publications Date: 
1990
Book ISBN: 
960-293-507-3
Book pages: 
265
Book Dimensions: 
19χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο