Product

Η ευεργετική προσφορά του Αιγυπτιώτη ελληνισμού

Product

Η Εύη όλο χορεύει και χορεύει

Η Εύη και ο κύκλος της ζωής

Κωδικός:
178787
Description: 

Μιλάμε στα παιδιά για την απώλεια αγαπημένου προσώπου.

"Όλα τα πράγματα έχουν ένα τέλος, μα αυτό που τα κάνει ωραία είναι το α τα ζήσαμε και τα χαρήκαμε. Να μην το ξεχάσεις αυτό, ακόμα κι όταν εγώ δεν θα είμαι εδώ μαζί σου" είπε η γιαγιά στην Εύη.

Η σειρά αυτή προσπαθεί να βοηθήσει τα παιδιά να κατανοήσουν τις σκληρές όψεις της ζωής με τρόπο ανάλαφρο, σαν ...παραμύθι, αλλά και τους γονείς και εκπαιδευτικούς να εξηγήσουν δύσκολα και ευαίσθητα θέματα. Επιπλέον, στο τέλος του βιβλίου υπάρχει παράρτημα με συμβουλές και τρόπους αντιμετώπισης του κάθε θέματος.

3,57 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μιλάμε στα παιδιά για την απώλεια αγαπημένου προσώπου. "Όλα τα πράγματα έχουν ένα τέλος, μα αυτό που τα κάνει ωραία είναι το α τα ζήσαμε και τα χαρήκαμε. Να μην το ξεχάσεις αυτό, ακόμα κι όταν εγώ δεν θα είμαι εδώ μαζί σου" είπε η γιαγιά στην Εύη. Η σειρά αυτή προσπαθεί να βοηθήσει τα παιδιά να κατανοήσουν τις σκληρές όψεις της ζωής με τρόπο ανάλαφρο, σαν ...παραμύθι, αλλά και τους γονείς και εκπαιδευτικούς να εξηγήσουν δύσκολα και ευαίσθητα θέματα. Επιπλέον, στο τέλος του βιβλίου υπάρχει παράρτημα με συμβουλές και τρόπους αντιμετώπισης του κάθε θέματος.
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-484-320-6
Book pages: 
37
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-484-320-6
Book pages: 
37
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο