Product

Η Πολυάννα μεγαλώνει

Product

Η Πολυάννα μεγαλώνει

Η Πολυάννα μεγαλώνει

Κωδικός:
110387
Description: 

Η Πολυάννα, το κοριτσάκι που κατάφερε να μάθει το παιχνίδι της χαράς σε όλους τους κατοίκους της πόλης της, μεγάλωσε. Έγινε μια χαριτωμένη κοπέλα, γεμάτη καλοσύνη, ανθρωπιά, τρυφερότητα και κάνει τους γύρω της ευτυχισμένους και χαρούμενους. Η νεαρά Πολυάννα αποκτά καινούριες γνωριμίες, καινούριες ανησυχίες, αλλά δε σταματά ποτέ να είναι ευχαριστημένη και χαρούμενη για την κάθε μέρα που ζει. Οικονομικά και συναισθηματικά προβλήματα όμως έρχονται να σκιάσουν την ευτυχία της. Πρέπει να παρηγορήσει τη θεία της, που έχασε την περιουσία της και τον αγαπημένο της γιατρό.

4,58 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η Πολυάννα, το κοριτσάκι που κατάφερε να μάθει το παιχνίδι της χαράς σε όλους τους κατοίκους της πόλης της, μεγάλωσε. Έγινε μια χαριτωμένη κοπέλα, γεμάτη καλοσύνη, ανθρωπιά, τρυφερότητα και κάνει τους γύρω της ευτυχισμένους και χαρούμενους. Η νεαρά Πολυάννα αποκτά καινούριες γνωριμίες, καινούριες ανησυχίες, αλλά δε σταματά ποτέ να είναι ευχαριστημένη και χαρούμενη για την κάθε μέρα που ζει. Οικονομικά και συναισθηματικά προβλήματα όμως έρχονται να σκιάσουν την ευτυχία της. Πρέπει να παρηγορήσει τη θεία της, που έχασε την περιουσία της και τον αγαπημένο της γιατρό. Πρέπει να βρει κάποια δουλειά για να κερδίζει το ψωμί της. Αλλά ταυτόχρονα η Πολυάννα ερωτεύεται. Βρίσκει την ευτυχία και την αγάπη που της αξίζει κοντά στον Τζίμι Μπιν, τον παλιό καλό της φίλο. Και εκείνος την αγαπά και, τελικά, ύστερα από πολλές περιπέτειες και ανατροπές, ετοιμάζονται να φτιάξουν το δικό τους σπιτικό... Ένα βιβλίο για μικρούς και μεγάλους, γεμάτο τρυφερότητα και ανθρωπιά.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-412-610-5
Book pages: 
132
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Eleanor Hodgeman Porter, γεννήθηκε στο Λίτλετον του Νιου Χαμσάιρ στις 19 Δεκεμβρίου του 1868. Φοίτησε σε σχολεία της περιοχής, έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στο σπίτι και τελικά φοίτησε στο Κονσερβατουάρ της Νέας Αγγλίας, από όπου και επαινέθηκε για τα φωνητικά της σε διάφορα κονσέρτα. Το 1892 παντρεύτηκε τον John Lyman Porter και μετακόμισε στη Μασαχουσέτη. Το πρώτο μυθιστόρημα, "Cross currents", εκδόθηκε το 1907. Το 1912 εκδόθηκε και έγινε μπεστ σέλερ το "Miss Billy". Το 1913 εκδίδεται το πιο γνωστό βιβλίο της, η "Πολυάννα", με ηρωίδα ένα αθεράπευτα αισιόδοξο κοριτσάκι. Το βιβλίο έκανε αμέσως μεγάλη επιτυχία. Το 1960 το βιβλίο μεταφέρθηκε από την εταιρεία Ντίσνεϊ στον κινηματογράφο. Δυο ακόμη βιβλία της Πόρτερ το "Η Πολυάννα μεγαλώνει" και το "Απλώς Δαβίδ" (1916) έγιναν και αυτά μπεστ σέλερ. Η Έλεανορ Πόρτερ πέθανε στο Καίμπριτζ της Μασαχουσέτης στις 21 Μαΐου του 1920.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-412-610-5
Book pages: 
132
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο