Product

Η άγνωστη Κάλλας

Product

Η άγνωστη κληρονόμος

Η άγνωστη Κίνα

Κωδικός:
137082
Description: 

Σπάνιες στιγμές μιας εξωτικής καθημερινότητας, ψήγματα ζωής ενός ανεξιχνίαστου και γοητευτικού κόσμου.

Είναι η Άγνωστη Κίνα, μια απάτητη και ανίδωτη περιοχή, πολύ μακριά από το βλέμμα του απλού επισκέπτη, ένα σημείο της Γης αποκομμένο από τον υπόλοιπο πλανήτη, ένα αυθύπαρκτο σύμπαν,
δύσβατο και ενίοτε άγριο, αλλά πάντοτε γοητευτικό.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Σπάνιες στιγμές μιας εξωτικής καθημερινότητας, ψήγματα ζωής ενός ανεξιχνίαστου και γοητευτικού κόσμου. Είναι η Άγνωστη Κίνα, μια απάτητη και ανίδωτη περιοχή, πολύ μακριά από το βλέμμα του απλού επισκέπτη, ένα σημείο της Γης αποκομμένο από τον υπόλοιπο πλανήτη, ένα αυθύπαρκτο σύμπαν, δύσβατο και ενίοτε άγριο, αλλά πάντοτε γοητευτικό.
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-19-0277-5
Book pages: 
263
Book Dimensions: 
25χ29
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Πανόδετο

Ο Δημήτρης Σωτάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Έχει εκδώσει οχτώ μυθιστορήματα και μία συλλογή διηγημάτων. Το βιβλίο του "Η πράσινη πόρτα" (2002) ήταν υποψήφιο για το βραβείο του περιοδικού "Διαβάζω"Το μυθιστόρημά του "Ο άνθρωπος καλαμπόκι" ήταν υποψήφιο για το βραβείο Αναγνωστών του ΕΚΕΒΙ για το 2007, καθώς και για το βραβείο του περιοδικού "Διαβάζω", ενώ "Το θαύμα της αναπνοής" (2009), τιμήθηκε με το βραβείο The Athens Prize for Literature του περιοδικού "(δε)κατα" και ήταν υποψήφιο για το Ευρωπαϊκό Αριστείο Λογοτεχνίας, καθώς και για το βραβείο Jean Monnet στη Γαλλία. Βιβλία του κυκλοφορούν στα γαλλικά, σερβικά, τουρκικά, ολλανδικά, ιταλικά και κινεζικά.

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-19-0277-5
Book pages: 
263
Book Dimensions: 
25χ29
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Πανόδετο