Product

Η άλλη πλευρά της βιοτεχνολογίας

Product

Η άλλη πλευρά της γέφυρας

Η άλλη πλευρά της γέφυρας

Κωδικός:
136294
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Δύo αδέρφια με τελείως διαφορετικό χαρακτήρα μεγαλώνουν τη δεκαετία του 1930 στη φάρμα του πατέρα τους. Ο Άρθουρ είναι σοβαρός, λιγομίλητος κι εργατικός, ενώ ο Τζέικ ατίθασος, άστατος και ριψοκίνδυνος. Ο Άρθουρ, ως μεγαλύτερος, έχει καθήκον να προστατεύει τον αδερφό του, μια υποχρέωση που θα τον συνοδεύει σε όλη του τη ζωή, στιγματίζοντας τη σχέση τους. Όταν στην πόλη τους έρθει η όμορφη Λώρα Γκόρντον, οι ισορροπίες θα ανατραπούν και η σχέση των δύο αδερφών θα δοκιμαστεί ακόμα περισσότερο.

4,50 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Δύo αδέρφια με τελείως διαφορετικό χαρακτήρα μεγαλώνουν τη δεκαετία του 1930 στη φάρμα του πατέρα τους. Ο Άρθουρ είναι σοβαρός, λιγομίλητος κι εργατικός, ενώ ο Τζέικ ατίθασος, άστατος και ριψοκίνδυνος. Ο Άρθουρ, ως μεγαλύτερος, έχει καθήκον να προστατεύει τον αδερφό του, μια υποχρέωση που θα τον συνοδεύει σε όλη του τη ζωή, στιγματίζοντας τη σχέση τους. Όταν στην πόλη τους έρθει η όμορφη Λώρα Γκόρντον, οι ισορροπίες θα ανατραπούν και η σχέση των δύο αδερφών θα δοκιμαστεί ακόμα περισσότερο. Ο Τζέικ θα φύγει από την πόλη, ενώ ο Άρθουρ, προσπαθώντας όπως πάντα να καλύψει τα λάθη του αδερφού του, θα μείνει πίσω για να αποκαταστήσει τη χαμένη ισορροπία. Το κουβάρι του παρελθόντος θα έρθει απρόσκλητος να ξετυλίξει πολλά χρόνια μετά ο Ίαν, γιος του γιατρού της πόλης, κρυφά ερωτευμένος με την όμορφη γυναίκα του Άρθουρ. Μέχρι να επιστρέψει ο Τζέικ...
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-699-820-7
Book pages: 
417
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Μαίρη Λώσον γεννήθηκε και μεγάλωσε σε μια αγροτική κοινότητα στο κεντρικό Οντάριο. Μετακόμισε στην Αγγλία το 1968, είναι παντρεμένη με δυο γιους και ζει μόνιμα στο Κίνγκστον απόν Τέιμζ. Έχει κερδίσει πολλά βραβεία για το έργο της, ενώ το βιβλίο της "Η άλλη πλευρά της γέφυρας" ήταν ανάμεσα στα Richard and Judy Book Club Summer Reads. Αυτό είναι το δεύτερο μυθιστόρημα της και θα μεταφραστεί σε 14 γλώσσες.

Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-699-820-7
Book pages: 
417
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο