Product

Η αγάπη θα 'ρει να σε βρει

Product

Η αγάπη και ο θάνατος του σημαιοφόρου Χριστόφορου Ρίλκε

Η αγάπη θέλει δύο

Κωδικός:
46120
Αuthor: 
Description: 

Η Μπέλα θα πάρει σημαντικές αποφάσεις. Θα αλλάξει δουλειά, θα μετακομίσει, θα αφήσει το παρελθόν πίσω της, αλλά πάνω απ’ όλα δε θα ξαναγαπήσει. Η Αγάπη είναι η ξορκισμένη λέξη γιατί πληγώνει.

Η συνταγή της ισορροπίας και της ευτυχίας όμως θα χαλάσει όταν θα εισβάλει στη ζωή της ο Γουίλ... Τα πάντα θα ανατραπούν και ο αναγνώστης θα γελάσει με την καρδιά του με το καταλυτικό χιούμορ, τους σπαρταριστούς διαλόγους, το πνεύμα και την τρυφερότητα της Κλερ Κάλμαν.

18,44 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η Μπέλα θα πάρει σημαντικές αποφάσεις. Θα αλλάξει δουλειά, θα μετακομίσει, θα αφήσει το παρελθόν πίσω της, αλλά πάνω απ’ όλα δε θα ξαναγαπήσει. Η Αγάπη είναι η ξορκισμένη λέξη γιατί πληγώνει. Η συνταγή της ισορροπίας και της ευτυχίας όμως θα χαλάσει όταν θα εισβάλει στη ζωή της ο Γουίλ... Τα πάντα θα ανατραπούν και ο αναγνώστης θα γελάσει με την καρδιά του με το καταλυτικό χιούμορ, τους σπαρταριστούς διαλόγους, το πνεύμα και την τρυφερότητα της Κλερ Κάλμαν.
Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-14-0253-5
Book pages: 
413
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Κλερ Κάλμαν ζει μεταξύ Λονδίνου και Κεντ. Μεταξύ άλλων έχει εργαστεί ως επιμελήτρια εκδόσεων και αρθρογράφος σε διάφορα γυναικεία περιοδικά. Επίσης γράφει και παρουσιάζει εκπομπές στο ραδιόφωνο.

Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-14-0253-5
Book pages: 
413
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο