Product

Η αγάπη ουδέποτε εκπίπτει

Product

Η αγάπη πάει σχολείο

Η αγάπη πάει παντού

Κωδικός:
163064
Description: 

Στις μέρες μας η αδιαφορία περισσεύει, η χαρά λιγοστεύει. Υπάρχουν όμως άνθρωποι αφιερωμένοι στο Θεό και στο έργο το καλό.

Αυτοί ξεχωρίζουν και παραμένουν να φυλάνε Θερμοπύλες της πίστης και του έθνους μας.

Νοιώθω βαθιά συγκινημένη από την ανταπόκριση που βρήκα στη σεβαστή μάνα (όπως την αποκαλούν) Ηγουμένη Μαρία, του Λύρειου Ιδρύματος. Πάντα, επί χρόνια, εκτιμούσα το έργο τους και τακτικά βρισκόμουν κοντά τους σιωπηλά.

Όλοι εργάζονται ακούραστα για να φροντίζουν όσο το δυνατόν καλύτερα παιδιά και γέροντες.

6,30 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στις μέρες μας η αδιαφορία περισσεύει, η χαρά λιγοστεύει. Υπάρχουν όμως άνθρωποι αφιερωμένοι στο Θεό και στο έργο το καλό. Αυτοί ξεχωρίζουν και παραμένουν να φυλάνε Θερμοπύλες της πίστης και του έθνους μας. Νοιώθω βαθιά συγκινημένη από την ανταπόκριση που βρήκα στη σεβαστή μάνα (όπως την αποκαλούν) Ηγουμένη Μαρία, του Λύρειου Ιδρύματος. Πάντα, επί χρόνια, εκτιμούσα το έργο τους και τακτικά βρισκόμουν κοντά τους σιωπηλά. Όλοι εργάζονται ακούραστα για να φροντίζουν όσο το δυνατόν καλύτερα παιδιά και γέροντες. Στους ανθρώπους αυτούς τους ακούραστους οδηγητές της αγάπης του Χριστού μας αφιερώνω το βιβλίο αυτό, το πνευματικό μου έργο, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Εκφράζω τις ευχαριστίες μου σε όλες τις αδελφές του ελέους, για την προσφορά τους στην αγάπη, από τα βάθη της καρδιάς μου. Με αγάπη Ευφροσύνη Κακογιαννάκη - Λιβανίου
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-93-1683-2
Book pages: 
110
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-93-1683-2
Book pages: 
110
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο