Product

Η αισθητική του αποσπάσματος

Product

Η αισθητική του χάους

Η αισθητική του προσώπου

Κωδικός:
150510
Description: 

Σκοπός της εργασίας αυτής είναι να γίνει μια ανασκόπηση της αισθητικής του προσώπου και στη συνέχεια να εκτιμηθούν τα χαρακτηριστικά του στους ηπειρώτες. Παράλληλα η ανάλυσή του παρέχει την ευκαιρία ταξινόμησης των ελεγχόμενων προσώπων σε μια αισθητική κλίμακα. Δίνεται έτσι μια απάντηση στο ερώτημα αν τα συγκεκριμένα πρόσωπα ανδρών και γυναικών και κατ' επέκταση όλων των Ηπειρωτών διαφέρουν μεταξύ τους, υπερτερούν ή υστερούν στην αισθητική από τα θεωρούμενα ιδανικά πρότυπα.

18,35 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Σκοπός της εργασίας αυτής είναι να γίνει μια ανασκόπηση της αισθητικής του προσώπου και στη συνέχεια να εκτιμηθούν τα χαρακτηριστικά του στους ηπειρώτες. Παράλληλα η ανάλυσή του παρέχει την ευκαιρία ταξινόμησης των ελεγχόμενων προσώπων σε μια αισθητική κλίμακα. Δίνεται έτσι μια απάντηση στο ερώτημα αν τα συγκεκριμένα πρόσωπα ανδρών και γυναικών και κατ' επέκταση όλων των Ηπειρωτών διαφέρουν μεταξύ τους, υπερτερούν ή υστερούν στην αισθητική από τα θεωρούμενα ιδανικά πρότυπα. Όλα τα αποτελέσματα συνεκτιμώνται πάντα σε σχέση με την επίδραση διαφόρων ατομικών ή άλλων παραγόντων, τη σημασία που μπορεί αυτοί να έχουν και τον τρόπο με τον οποίο επιδρούν καθοριστικά στη διαμόρφωσή τους. Το πρόσωπο είναι περιοχή του σώματος με ιδιαίτερη σημασία. Αυτό δεν φαίνεται μόνο από τη συμβολή του στην ανθρώπινη επικοινωνία, αλλά και από το γεγονός ότι η αισθητική του συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλων από τα πανάρχαια χρόνια μέχρι σήμερα σε όλους τους πολιτισμούς του κόσμου. Δικαιολογημένα οι αρχαίοι έλληνες λάτρεψαν το ωραίο ανθρώπινο σώμα στο πρόσωπο της θεάς της ομορφιάς Αφροδίτης. [...]
Subtitle: 
Η αισθητική στους Ηπειρώτες
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-93-0197-5
Book pages: 
270
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Αναστάσιος Μηλιώνης γεννήθηκε το 1948 στο Περιστέρι της Επαρχίας Πωγωνίου Ιωαννίνων. Τα μαθητικά του χρόνια τα άρχισε στο χωρίο του, συνέχισε στη Ζωσιμαία Παιδαγωγική Ακαδημία Ιωαννίνων και τελείωσε στην Αθήνα. Συνέχισε στο Γυμνάσιο και με επιτυχείς εξετάσεις φοίτησε στην Ιατρική Σχολή Αθηνών. Πήρε το πτυχίο του το 1975. Το 1981 πήρε τον τίτλο της ειδικότητας της παθολογίας και το 1986 της ενδοκρινολογίας. Το 1985 του απενεμήθη ο τίτλος του διδάκτορος Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι μέλος της Ελληνικής Ενδροκρινολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης Μελέτης του Διαβήτη, της Μεσογειακής Ομάδας Μελέτης του Διαβήτη, της Greenpiece.
Η αγάπη του για την Ήπειρο, η ιστορία και η παράδοσή της, τον ώθησαν στη συλλογή σειράς ιστορικών και παραδοσιακών στοιχείων.

Subtitle: 
Η αισθητική στους Ηπειρώτες
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-93-0197-5
Book pages: 
270
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο